Η συνωμοσία κατά του Καραμανλή!

0
198

Το «ύστατο χαίρε» του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στον εκλεκτό φίλο του Γιάννη Αγγέλου περιελάμβανε ηχηρά πολιτικά μηνύματα.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατία» σε σχετικό ρεπορτάζ, όσα για πρώτη φορά είπε δημοσίως ο Κώστας Καραμανλής, «με σχεδόν όλους τους εκπροσώπους της Κεντροδεξιάς παρόντες, δίνουν απαντήσεις για το «σκάνδαλο» που στήθηκε για την υπόθεση του Βατοπαιδίου μόνο και μόνο με σκοπό να πληγεί το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης Καραμανλή, που τα είχε βάλει με τους «βαρόνους» των media και τη διαπλοκή».

Ο εκλιπών είχε στοχοποιηθεί από κύκλους που ήθελαν οπωσδήποτε να καταδικάσουν τον διευθυντή του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.

Η δυσφημιστική εκστρατεία που αντιμετώπισε ο Γιάννης Αγγέλου ήταν μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερο είναι το θάρρος που του αναγνώρισε στον επικήδειο λόγο του ο κ. Κώστας Καραμανλής.

Σ’ αυτούς που χαρακτηρίστηκαν από τον πρώην πρωθυπουργό «σκοτάδι» σίγουρα περιλαμβάνεται τμήμα του βαθέως ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που κατέστρεψε την Ελλάδα και το οποίο διέσωσε από την εξαφάνιση και προστάτευσε από την πανελλήνια χλεύη και κατακραυγή ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που έδωσε ξανά την εξουσία σε ότι πιο απεχθές, διεφθαρμένο και σάπιο εμφανίστηκε ποτέ στον τόπο.

Οι επιτήδειοι και αμοραλιστές συνεργάτες του ολετήρα Γιώργου Παπανδρέου συνέβαλαν τα μέγιστα στη συκοφαντική εκστρατεία εναντίον του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησής του διά του ανύπαρκτου σκανδάλου του Βατοπαιδίου και κατόρθωσαν, αφού παρέδωσαν την πατρίδα σιδηροδέσμια ενώπιον των δανειστών, να επιστρέψουν σε καίρια κυβερνητικά πόστα χάρη στον Αντώνη Σαμαρά!

Δυστυχώς, τώρα ακούγεται ότι ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σκέφτεται να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚικό συνδικάτο ή να εντάξει διάφορα διαβόητα στελέχη του στο κόμμα!

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο από τους πολίτες. Μπορεί η απογοήτευση από τις αλληλοδιάδοχες κυβερνήσεις να είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν να αποτελέσει συγχωροχάρτι για τους μαφιόζους που παρέλαβαν χώρα και παρέδωσαν αποικία χρέους.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here