Η Σύλληψη της Διεφθαρμένης Εύας Καϊλή με τις βαλίτσες γεμάτες «πεντακοσάρικα», ο «Πράσινος Δακτύλιος» του Μαξίμου και ο εξευτελισμός της Ελλάδας.

0
187

Μια Πολιτικός που πρόδωσε τα πάντα για το χρήμα: Την χώρα της, το κόμμα της και τους πολίτες που την ψήφισαν!…

«Αγκαλιασμένη» η συλληφθείσα για Διαφθορά στις Βρυξέλλες Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, με το «Πράσινο Πυρήνα» του Μαξίμου και την Διακυβέρνηση Μητσοτάκη (Γ. Γεραπετρίτη. Α. Σκέρτσο, Κ. Πιερρακάκη κλπ.).

Και εκ του λόγου αυτού η σύλληψή της και η Πολιτική Διαγωγή της κατά ένα περίεργο, αλλά 100% αληθινό τρόπο δεν αφορά το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ανήκε μέχρι προ ολίγων ωρών, αλλά τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όχι όμως τη ΝΔ σε επίπεδο ιδεολογίας και ψηφοφόρων, αλλά με τον Πράσινο «Δακτύλιο Εξουσίας» του Μαξίμου. Με τον οποίο την μόνη σχέση που έχουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι ότι τους ψήφισαν για να υποστούν μετεκλογικά την ομάδα των «Σημιτικών» και «Παπανδρεϊκών».

Κάτι σαν το σοκολατένιο αυγό «Κinder-Έκπληξη», δηλαδή: Ψηφίζεις ΝΔ και σου βγαίνουν «Σημιτικοί» και «Παπανδρεϊκοί» στην εξουσία.

Το ζητούμενο είναι ότι η διεφθαρμένη Ε.Καϊλή που ξεφτίλισε την Ελλάδα (ουδέποτε στην ιστορία του Ευρωκοινοβουλίου έχει συλληφθεί μέλος του επ’αυτοφώρω με βαλίτσες χρημάτων, μαζί με σύζυγο-σύντροφο και πατέρα) είναι η ίδια που μπλοκάρισε την έρευνα της PEGA (Aρμόδια Eπιτροπή Ευρωκοινοβουλίου) την περασμένο Σεπτέμβριο για τις Yποκλοπές προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες και «ανάσες» στην Kυβέρνηση Μητσοτάκη και βέβαια, «ψυχή τε και σώματι» ανήκε στο σύστημα του Μαξίμου, ως εν αναμονή επόμενη επιλογή, στην «διεύρυνση προς το κέντρο» του Κ. Μητσοτάκη.

Λειτουργώντας λοιπόν μέσα στο γενικότερο Διεφθαρμένο Σύστημα Βρυξελλών και Στρασβούργου (για την «Διεφθαρμένη Γραφειοκρατία των Βρυξελλών», η Εύα Καϊλή, τύποις μέλος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ δήλωσε δημοσίως την συμπάθειά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη (συνέντευξη 16/05/2021 στο «Πρώτο Θέμα»), εκτός από την «αγάπη της» στον Ανδρέα Λοβέρδο που στήριζε το Μαξίμου με «νύχια και με δόντια» με τους γνωστούς δημοσκόπους να του δίνουν «άνετη επικράτηση» έναντι Ν. Ανδρουλάκη και Α. Παπανδρέου.

Μάλιστα υποστήριζε ότι «ανήκει στο χώρο του κέντρου και το πολιτικό του προφίλ μοιάζει με τον…Γάλλο προέδρο Μανουέλ Μακρόν»!

Κάνοντας την «Αγιογραφία» του με τα λόγια: «Στην Ευρώπη χαρακτηρίζεται ως social liberal. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Περισσότερο ανήκει σε αυτόν τον χώρο. Ο ίδιος έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τον Μακρόν. Το κόμμα του Μακρόν στο Ευρωκοινοβούλιο ανήκει στην πτέρυγα “renew”»!

Πάντα κοντά στον πολιτικό της μέντορα Ε. Βενιζέλο, ετοίμαζε την συμμετοχή της ή την συνεργασία της με το σύστημα Μητσοτάκη!…

Η σύλληψή της με σακούλες και βαλίτσες με χρήματα από το Κατάρ, κατέστρεψε το σύστημα που είχε στήσει το Μαξίμου στην Ευρωσοσιαλιστική ομάδα και το αντίβαρο στον Ν. Ανδρουλάκη, καθώς ετοιμαζόντουσαν να της αναθέσουν «ειδικές αποστολές» προεκλογικά για την αποδόμησή του.

Η Εύα Καϊλή ήταν μία από τις 14 Αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εξαιρετικά ευνοημένη σε σχέση με τα προσόντα της από το σύστημα Βρυξελλών και Στρασβούργου.

Με μια εντυπωσιακή ομορφιά για γυναίκα πολιτικός (ξεκίνησε-και αυτή-ως τηλεπαρουσιάστρια στο MEGA) και με ιδιαίτερες σχέσεις με αρκετούς πολιτικούς στο χώρο του παλιού σημιτικού ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκε γρήγορα.

Να σημειώσουμε και πάλι αυτό που είπαμε πρώτοι, ότι ο μόνος τρόπος για να αμφισβητηθεί ένας Ευρωβουλευτής που προστατεύεται από την ασυλία του είναι να τον πιάσουν επ’αυτοφώρω να παρανομεί κάτι που προφανώς συνέβη.

Η υπόθεση διαφθορά έχει σχέση και με το Μουντιάλ του Κατάρ για το οποίο εργάζονταν στην πραγματικότητα.

Την 1η Νοεμβρίου, Ε. Καϊλή συναντήθηκε με τον Αλ Μάρι, υπουργό Εργασίας του Κατάρ: «Χαιρετίζω τη δέσμευση του Κατάρ να συνεχίσει τις εργασιακές μεταρρυθμίσεις του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και εύχομαι καλό τουρνουά».

Το Κατάρ αποδεικνύεται ότι πλήρωνε την Εύα Καϊλή και την λοιπή ομάδα αξιωματούχων που συνελήφθησαν για να πετύχουν την Άρση της Βίζας και την συμπερίληψη των πολιτών του Κατάρ στην συνθήκη Σένγκεν που επιτρέπει την ελεύθερη διακίνηση εντός των ορίων της ΕΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here