Η Ταμπακιέρα!…του Τσολάκη Πασχάλη.

0
196

Κάθε φορά που προκύπτουν μείζονα Πολιτικά και Κοινωνικά ζητήματα, τα Συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, αποσπούν την προσοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών και τους στρέφουν σε ήσσονος σημασίας γεγονότα, που σε μια ευνομούμενη δημοκρατία δεν θα υπήρχαν.

Την ώρα που η Δημοκρατία βάλλεται πανταχόθεν, το δημόσιο χρήμα υφαρπάζεται ασύστολα και κατά συρροή, η ακρίβεια να δημιουργεί έναν νέο Γολγοθά για τους πολίτες, η ενημέρωση στρέφεται στις κυρά–κατίνες, στους κρετίνους, στους κλεφτοκοτάδες, στους παραβατικούς και άλλων «ανώμαλων» τύπων.

Κανένα Μέσο δεν αναφέρθηκε, δεν ανέλυσε, δεν έβγαλε σχολιαστές και ειδικούς, δεν δημιούργησε πάνελ για τη δήλωση που έκανε όχι η Αντιπολίτευση, όχι κάποιο στέλεχος, αλλά ένας πρώην Πρωθυπουργός και μάλιστα της ίδιας παράταξης που σήμερα κυβερνά.

Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»: Στη Λάρισα η παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Κοττάκη - larissanet.gr

«Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»…δήλωσε διά στόματος Κοττάκη, ο Κ. Καραμανλής κατά την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου, στέλεχος της ίδιας παράταξης και αυτός, «Απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Σε ελεύθερη μετάφραση ο Καραμανλής εννοούσε τα Μεγάλα Συμφέροντα, γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά, οικονομικά που είχαν Ιδιον Όφελος. Παρακολουθούσαν μάλιστα Πρωθυπουργό και όχι κατώτερα στελέχη ή κάποιους άλλους.

Οι παρακολουθήσεις που βγήκαν στο προσκήνιο και που τα Μέσα προσπάθησαν επίμονα να μηδενίσουν ή να υποβαθμίσουν, φαίνεται πως ήταν παρακολουθήσεις πιθανών «άτακτων» και «απείθαρχων» στελεχών και ίσως για να εντοπίσουν «ένοχα» μυστικά, για είναι εκ βιάσιμοι, άρα διαχειρίσιμοι.

Ο Πρωθυπουργός έκανε πως δεν άκουσε, και ποίησε την νήσσαν.  Το ίδιο έπραξε και όλη η Λουδοβίκειος αυλή. Κανείς δεν άγγιξε αυτήν την ταμπακιέρα.

Ενα βιβλίο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή: «Ποιος επιτέλους κυβερνά αυτή τη χώρα» - iefimerida.gr

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (παππούς) είχε αναρωτηθεί κάποτε «Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο»!

Υπάρχει απάντηση για το Ποιος και Πως κυβερνάει αυτή χώρα και ποια είναι η στάση και η συμπεριφορά των υπηκόων της!!

Η συμπεριφορά και η δράση των Συμφερόντων και των Εμμονικών είναι γνωστή!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here