Η Τουρκική Μασονία και η σχέση του Ερντογάν!…του Νίκου Χειλαδάκη

0
1290

Σύμφωνα με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευα της Milliyet που επικαλούνταν πηγές του Τούρκου ερευνητή της μασονίας, Γιουσούφ Εστροτί, στην Τουρκία το 2010 λειτουργούσαν δυο μεγάλες στοές όπου ανήκουν περί τις 14 χιλιάδες μασόνοι ενώ από αυτούς οι έντεκα χιλιάδες ανήκουν στην «Στοά των Ελευθέρων και Αποδεδειγμένων Τεκτόνων».

Η στοά αυτή δέχεται και μέλη της που δεν είναι Τούρκοι αλλά κατοικούν στην Τουρκία και έχουν φυσικά τα απαραίτητα προσόντα για να εισέλθουν στην τουρκική μασονία.

Οι τουρκικές μασονικές στοές βρίσκονται στις πόλεις Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Προύσα, Άδανα, Εσκή Σεχήρ, Ντενιζλί, Μπόντρουμ, Μαρμαρίς, Κουσάντασι, Αττάλεια, Τσεσμέ και Φετχιγιέ.

Δηλαδή εκτός από τις μεγάλες πόλεις υπάρχει έντονη μασονική δραστηριότητα σε καλοκαιρινά θέρετρα κυρίως στην νοτιοδυτική Τουρκία, όπου υπάρχει και μεγάλη επαφή με τα ελληνικά νησιά.

Οι Τούρκοι μασόνοι προέρχονται από τον χώρο της πολιτικής, του εμπορίου, της βιομηχανίας, της επιστήμης και από διάφορους άλλους τομείς της δημόσιας ζωής, ενώ σύμφωνα με τον Τούρκο ερευνητή ακόμα και Τούρκοι στρατηγοί είναι μέλη των μασονικών στοών.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here