Η Τράπεζα της Ρωσίας καρφώνει τους Τούρκους!

0
274

Η Τράπεζα της Ρωσίας έχει συντάξει ένα σημείωμα σχετικά με την χρήση της «Κάρτας MIR» στο εξωτερικό. Πρόκειται φυσικά για το παράλληλο σύστημα που έχει φτιάξει η Ρωσία προκειμένου να παρακάμπτει το τραπεζικό σύστημα Swift.

Πρόσφατα οι περισσότερες Ρωσικές Τράπεζες έχουν αποβληθεί από το μεγαλύτερο τραπεζικό σύστημα του κόσμου. Μπορεί λοιπόν όλες οι χώρες της Δύσης να έχουν εφαρμόσει την συγκεκριμένη κύρωση, όχι όμως η Τουρκία.

Δείτε την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ρωσίας και δείτε ποια είναι η πρώτη-πρώτη χώρα:

-Τουρκία (μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών και να πληρώσετε για αγορές στις συσκευές των Turkiye Is Bankasi, Ziraat Bankasi, VakifBank).

Δείτε τώρα ποιες είναι οι υπόλοιπες χώρες

-Βιετνάμ (στο σύστημα NAPAS / BIDV, τράπεζες VRB).

-Αρμενία (μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών και να πληρώσετε για αγορές στις συσκευές των τραπεζών που συμμετέχουν στο σύστημα πληρωμών ArCa).

-Τατζικιστάν (μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών και να πληρώσετε για αγορές στις συσκευές των συμμετεχόντων στο σύστημα πληρωμών Korti Milli και Express Pay (Dushanbe City).

-Λευκορωσία (μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών και να πληρώσετε για αγορές στις συσκευές των τραπεζών που συμμετέχουν στο σύστημα πληρωμών Belkart, καθώς και στη VTB Λευκορωσία).

-Καζακστάν (μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών και να πληρώσετε για αγορές στις συσκευές των VTB, Sberbank, Halyk Bank of the Republic of Kazakhstan (Halyk Bank) και Center-Credit Bank).

-Κιργιστάν (μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών και να πληρώσετε για αγορές στις συσκευές των τραπεζών που συμμετέχουν στο σύστημα πληρωμών ELCART).

-Ουζμπεκιστάν (μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών και να πληρώσετε για αγορές στις συσκευές των τραπεζών που συμμετέχουν στο σύστημα πληρωμών UZCARD).

-Νότια Οσετία (μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών στις συσκευές της Εθνικής Τράπεζας της Δημοκρατίας της Νότιας Οσετίας).

-Αμπχαζία (μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών και να πληρώσετε για αγορές στις συσκευές των συμμετεχόντων στο σύστημα πληρωμών APRA).

Πηγή: INFOPOLE

Καταλαβαίνετε λοιπόν ποιος είναι ο ρόλος της Τουρκίας!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here