Η Χίλαρι Κλίντον, εάν εκλεγεί, θα αποκαλύψει μυστικά εξωγήινων!!

0
260

Η υπόσχεση έγινε δέσμευση……Η Χίλαρι Κλίντον ανοίγει ένα-ένα τα χαρτιά της!!….. στη μάχη ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, επαναλαμβάνοντας ότι είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει τα μυστικά της περιβόητης «Area 51» (Περιοχή 51), στην οποία εικάζεται ότι φιλοξενούνται εξωγήινες μορφές ζωής.

Η υποψήφια για το χρίσμα της διεκδίκησης του προεδρικού θώκου των Ηνωμένων Πολιτειών με τους Δημοκρατικούς και σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, είχε υποσχεθεί και στο παρελθόν ότι θα αποκαλύψει τα μυστικά των εξωγήινων, υποστηρίζοντας πως όντως υπάρχουν και πως δεν πρόκειται για φήμες.

Αυτή τη φορά, είπε ότι, εφόσον εκλεγεί στην προεδρία, θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα μυστικά που φυλάσσονται ως κόρην οφθαλμού από τις αμερικανικές υπηρεσίες στην Περιοχή 51, σε μία βάση η οποία έχει κατασκευαστεί αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης.

«Εφόσον υπάρχει κάτι εκεί, εκτός αν απειλείται η ασφάλεια των ΗΠΑ, νομίζω πως θα έπρεπε να το μοιραστούμε με τον κόσμο!!»……δήλωσε η υποψήφια πλανητάρχης. Η Χίλαρι φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Κίμελ, όπου δήλωσε πως όταν ρώτησε το σύζυγό της Μπιλ, για το τι βρίσκεται εκεί, της απάντησε ότι «δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον» και συμπλήρωσε: «Θα το ξανακάνουμε. Θα ήθελα να δω αυτά τα αρχεία και να τα μοιραστώ με το κοινό. Αν υπάρχει κάτι εκεί, ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει». Δεσμεύτηκε δε, πως θα αποκαλύψει οτιδήποτε υπάρχει εκεί, ακόμη και εξωγήινους.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής της NASA, ο οποίος επισκέφθηκε την Περιοχή 51, είχε υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει κάτι…..σημαντικό εκεί, ενώ ο Μπιλ Κλίντον παραδέχθηκε πως υπάρχει όλη η τεχνολογία stealth, αλλά όχι εξωγήινοι.

Υ.Γ. Θαυμάστε το σημερινό πολιτικό επίπεδο των υποψηφίων προέδρων των ΗΠΑ!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here