Η 74η Επέτειος Ανεξαρτησίας του Ισραήλ.

0
250

Μετά τα τραγικά γεγονότα στο Ισραήλ με τις σφαγές ανθρώπων στους δρόμους και της ιαχές «Θάνατος στους Εβραίους» από τους μασκαρεμένους ναζιστές τρομοκράτες, ο θρήνος έχει εξαπλωθεί παντού στο Ισραήλ και τη Διασπορά. Τα λόγια του Καζαντζάκη είναι επίκαιρα: «Όπου κι αν αγγίξεις έναν Εβραίο, είναι μία πληγή».

Όμως, ο λαός του Ισραήλ, μέσα στη ζούγκλα της αντισημιτικής τρομοκρατίας, δεν θα λυγίσει ποτέ. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες ζουν με τη σκέψη τους μόνο στο θανάσιμο μίσος κατά των Εβραίων, είναι βάναυσοι, ψεύτικοι, φανατικοί και θέλουν να στεριώσουν τη δύναμή τους πάνω στο αίμα του Εβραϊκού λαού.

Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσουν γιατί αυτοί ζουν μέσα στο σκοτάδι του μίσους, ενώ οι Εβραίοι ζούνε μέσα στο φως της αλήθειας, της δικαιοσύνης και της αγάπης.

Σήμερα ο λαός του Ισραήλ 05/05/2022-4 Ιγιάρ 5782, γιορτάζει υπερήφανος την 74η επέτειο της επανίδρυσης του Εβραϊκού κράτους, ύστερα από 1878 χρόνια. 1878 χρόνια ο Λαός του Ισραήλ έζησε εφιαλτικές ημέρες, από αφάνταστους διωγμούς, καταπίεση, κατατρεγμούς, προγκρόμ, ολοκαύτωμα, ταπείνωση, δυστυχία, καταφρόνια, αθλιότητα, ξεπεσμό, ψέμα, σκλαβιά, αλαζονεία, εχθρότητα, θλίψη, μίσος, κατοχή, πολέμους, καταστροφές από Βυζαντινούς, Άραβες, Σταυροφόρους, Τούρκους, Άγγλους και Γερμανούς. Ήταν η μοίρα των λίγων Εβραίων που ζούσαν μέσα στους πολλούς.

Σε όλη την τραγική ζωή του Ισραήλ με την εξορία από τη Γη του που είναι πνευματικό και ψυχικό βάσανο υπάρχει ακόμη και σήμερα μια τάση από απόψεις κάποιων Εβραίων που δημιουργούν καταστάσεις όχι καλές για το μέλλον του Ισραήλ.

Αυτές οι απόψεις προέρχονται βασικά από τον Ισραηλινό συγγραφέα Άμος Όζ και είναι ανατριχιαστικές:

«Ένα κράτος δε μπορεί να είναι εβραϊκό, περισσότερο από μια καρέκλα ή ένα λεωφορείο μπορεί να είναι εβραϊκά. Η έννοια του Εβραϊκού κράτους δεν είναι παρά μια παγίδα. Το κράτος είναι ένα εργαλείο κια αυτό το εργαλείο πρέπει να ανήκει σε όλους τους πολίτες του, Εβραίους, Μουσουλμάνους, Χριστιανούς».

Τουλάχιστον η τελευταία παρατήρηση του Άμος Όζ εφαρμόζεται στο Ισραήλ κατά γράμμα, εδώ και 74 χρόνια, χωρίς καμία παράκληση, παρά τις βίαιες δολοφονικές τρομοκρατικές επιθέσεις των ψευδό-παλαιστίνιων.

Όμως ο Άμος Όζ καταρρίπτει την εντολή του Θ. Χέρτσλ, του μεγάλου Σιωνιστή, ότι «η εβραϊκότητα είναι εθνική ταυτότητα». Είναι σαν να λέμε ότι ο Έλληνας δεν πρέπει να έχει εθνική Ελληνική ταυτότητα.

Δηλαδή ιδέες καθόλου λογικές για να μη πω καταστροφικές. Ο Ισραήλ είναι ο μόνος Λαός στον πλανήτη που ζει 5782 χρόνια, αναλλοίωτος. Κι αυτό το οφείλει στην ακλόνητη πίστη του στον Ένα Θεό του.

Σήμερα ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι το Ισλάμ έχει τέσσερις εχθρούς: 1) το Χριστιανισμό, 2) τον κομμουνισμό, 3) το Σιωνισμό και 4) ιδιαίτερα τον Εβραϊσμό που τον θεωρεί «τον υπέρτατο βδέλυγμα». Τώρα πως θα γίνει Ειρήνη, με το Ισλάμ;

Όμως Εβραϊκός Λαός έχει την ιερή υποχρέωση να εκπληρώσει την ηθική του αποστολή απέναντι στην ανθρωπότητα. Ευχή όλων μας είναι η Ειρήνη να βασιλέψει στη Γη του Ισραήλ.

Ιερουσαλήμ: Μια πόλη που ανήκει σε όλους, αλλά δεν κέρδισε κανείς (video) - Carnet de Voyage

Αμ Ισραέλ Χάι. Ο λαός του Ισραήλ Ζει. Χρόνια Πολλά Ισραήλ με την Αιώνια Πρωτεύουσα σου την ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here