Η Stormy Daniels στην εκπομπή του CBS «60 Minutes» πέτυχε τηλεθέαση 22,06 εκατομμυρίων πολιτών!!

0
1045

Η τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του CBS «60 Minutes» της Stephanie Clifford της ηθοποιού και σκηνοθέτη ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου με το ψευδώνυμο Stormy Daniels πέτυχε τηλεθέαση 22,06 εκατομμυρίων πολιτών – τη μεγαλύτερη της τελευταίας δεκαετίας στις ΗΠΑ!

Τα ΜΜΕ, και δη τα πιο επιδραστικά όπως η τηλεόραση, μπορούν να διαμορφώνουν την agenda αλλά και τη βαρύτητα των θεμάτων της εκάστοτε agenda του κοινού τους. 

Κατά τη θεωρία της διαμόρφωσης της agenda – agenda-setting theory – που ανέπτυξαν οι Max McCombs και Donald Shaw σε μία μελέτη τους το 1968 περί τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές τα μέλη του κοινού όχι μόνο μαθαίνουν για τα κοινά θέματα, καθώς και για άλλα ζητήματα, μέσω των ΜΜΕ, αλλά επίσης μαθαίνουν πόσο μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσουν σε ένα θέμα ή ζήτημα ανάλογα με την έμφαση που του προσδίδουν τα ΜΜΕ.

Αυτή η δυνατότητα των ΜΜΕ, δηλαδή το να ασκούν επιρροή στη νοητική μεταβολή των ατόμων, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πλευρές της ισχύος της μαζικής επικοινωνίας.

Το αποτέλεσμα της τηλεθέασης της Stormy Daniels στην εκπομπή του CBS «60 Minutes» δείχνει ότι το sex και δη στην πορνογραφική του εκδοχή έχει μεγαλύτερη βαρύτητα σε σχέση με άλλα θέματα της επίκαιρης agenda στις ΗΠΑ.

Γιατί άραγε;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here