Θέματα τουρισμού και προβολής της Κηφισιάς.

0
217

Σειρά επαφών για θέματα τουρισμού και προβολής του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Τουρισμού και Αγοράς Εργασίας του Δήμου Ευάγγελος Αυλήτης με φορείς του Δήμου.

Συγκεκριμένα, είχε συνάντηση γνωριμίας με την προϊσταμένη του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ Νικολέττα Λιακοσταύρου και το στέλεχος του Μουσείου Εμμανουήλ Τσουπάκη.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ του Μουσείου και του Δήμου με σκοπό την ουσιαστική γνωριμία του στους κατοίκους και επισκέπτες της Κηφισιάς, αλλά και η προώθηση των δράσεών του. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση του αντιδημάρχου στους χώρους και τα εκθέματα του Μουσείου, το οποίο διαθέτει συλλογές στενά συνδεδεμένες με την ιστορία των ελληνικών τηλεπικοινωνιών καθώς και με την ιστορία της Ελλάδος.

Ο κ. Ευαγγ. Αυλήτης συναντήθηκε επίσης με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (ΜΓΦΙ) Αριστοτέλη Ζαμπέλη. Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στη στενή συνεργασία του Δήμου Κηφισιάς με το Μουσείο, το οποίο επί δεκαετίες ερευνά και καταγράφει τον φυσικό πλούτο της χώρας.

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησε συνάντηση και με τον κ. Σταύρο Μιχαλαριά, ο οποίος διαθέτει την Αίθουσα Τέχνης ΜΙΧΑΛΑΡΙΑΣ ART στην περιοχή της Κηφισιάς. Ο κ. Μιχαλαριάς υποδέχθηκε τον κ. Αυλήτη στο νεοκλασικό κτήριο της Αίθουσας Τέχνης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν στην τουριστική προβολή του Δήμου.

Τέλος, ο κ. Αυλήτης συναντήθηκε και με τον κ. Παναγιώτη Κουβουτσάκη της Πινακοθήκης Κουβουτσάκη. Σκοπός της συνάντησης η ανάπτυξη, η καλλιέργεια, αλλά και η προαγωγή των εικαστικών τεχνών στον Δήμο Κηφισιάς.

Με τις επαφές αυτές ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλήτης στοχεύει, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στην καλύτερη τουριστική προοπτική του Δήμου Κηφισιάς εν όψει και της δημιουργίας του τουριστικού οδηγού που επεξεργάζεται το αρμόδιο τμήμα του Δήμου.

Ο κ. Αυλήτης παρακολούθησε και το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης της Τουριστικής Προβολής της Αττικής για την περίοδο 2016-2020, που παρουσιάστηκε στο Μουσείο Ακρόπολης ενώ απέστειλε τις προτάσεις του Δήμου προκειμένου να ενσωματωθούν και να επιτευχθεί η αποτελεσματικότερη τουριστική προβολή της Αττικής.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here