Θρασυτάτη απόπειρα φίμωσης από το Μαξίμου: Δύο στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη ζητούν από το Periodista.gr και τον Δημήτρη Μπεκιάρη 200.000 ευρώ!

0
407

Την στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις σε ότι αφορά στην Ελευθερία του Τύπου σύμφωνα με τον δείκτη των Δημοσιογράφων χωρίς Σύνορα, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοιράζει δεξιά κι αριστερά, ακόμη και σε ανύπαρκτες ιστοσελίδες 20 εκατ. ευρώ χωρίς να έχει δημοσιοποιήσει μέχρι στιγμής τα ακριβή ποσά ανά μέσο, στη συγκυρία που κυβερνητικά στελέχη κλιμακώνουν τις απειλές εναντίον όσων αποκαλύπτουν τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης και ασκούν κριτική, το Periodista.gr και ο εκδότης και διευθυντής της ιστοσελίδας μας, Δημήτρης Μπεκιάρης, βρίσκονται για άλλη μια φορά στο στόχαστρο της εξουσίας.

Δύο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή, Μιχάλης Μπεκίρης και ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, Γιώργος Μυλωνάκης μας κάνουν αγωγή ζητώντας 100.000 ευρώ ο κάθε ένας, δηλαδή συνολικά 200.000 ευρώ!

Νωρίτερα μας είχαν στείλει εξώδικη διαμαρτυρία την οποία δημοσιεύσαμε και στην οποία απαντήσαμε (Διαβάστε ΕΔΩ).

Αντιθέτως με εμάς, οι κ. Μπεκίρης και Μυλωνάκης δεν απάντησαν ποτέ στα ερωτήματα που θέσαμε, αλλά επέλεξαν τν δρόμο των απειλών και των αγωγών για ένα ρεπορτάζ που αφορούσε σε μία υπόθεση η οποία προκάλεσε σάλο και είχε να κάνει με τις καταγγελίες του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη για την υπερκοστολόγηση στην προμήθεια 75.000 μασκών από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος (Διαβάστε ΕΔΩ).

Για το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Για την ουσία της υπόθεσης με τους κυρίους Μπεκίρη και Μυλωνάκη θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες, όπως οι ίδιοι επέλεξαν.

Για την πολιτική διάσταση του θέματος, στην οποία αφορούσε το δικό μας ρεπορτάζ απαντήσεις δεν έχουμε λάβει ακόμη.

Αν νομίζουν μερικοί ότι με αγωγές και μηνύσεις εμείς θα κατεβάσουμε τα μολύβια και θα σωπάσουμε είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Αν νομίζουν μερικοί πως θα κρύβονται για πάντοτε πίσω από τις ψευδαισθήσεις που δημιουργεί η εγγύτητα στην εξουσία είναι διπλά γελασμένοι.

Αν ακόμη πιστεύουν πως το δικό μας ρεπορτάζ, η δική μας έρευνα έχει τελειώσει πλανώνται πλάνην οικτρά.

Η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται.

Υ.Γ. Θεωρούμε αυτονόητο πως η αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ που ανέδειξε το θέμα και φυσικά οι δημοσιογραφικές ενώσεις θα πάρουν θέση απέναντι σε όσα πρωτοφανή συμβαίνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here