Θύμα ένοπλων ληστών ένας παθολόγος στην Εκάλη!

0
422

Σκηνές που θυμίζουν σενάριο ταινίας δράσης διαδραματίστηκαν το βράδυ 13/06/2016 στην Εκάλη, όταν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους διέρρηξαν μια διώροφη μονοκατοικία, ιδιοκτησίας ενός παθολόγου.

Όλα ξεκίνησαν στις 22.00 περίπου το βράδυ, όταν οι τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι που βρίσκεται επί της οδού Καλάμου και Ωρωπού και άρχισαν να το…..αδειάζουν.

Έπειτα από λίγα λεπτά, στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι προσπάθησαν να τους συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητο των δραστών, ωστόσο ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε όπισθεν και προσέκρουσε στο περιπολικό, με αποτέλεσμα να ξηλωθεί ο προφυλακτήρας και οι τέσσερις δράστες να καταφέρουν να διαφύγουν.

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης των ληστών από τους αστυνομικούς ακούστηκαν πυροβολισμοί. 

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η περιοχή που έγινε το περιστατικό (σ.σ. Δημοσιογραφικά και πέριξ) έχουν μπει αμέτρητες φορές στο στόχαστρο ληστών, προσθέτοντας μάλιστα πως το αμάξι που χρησιμοποίησαν οι τέσσερις δράστες – ένα σκούρο Mazda 6 – έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις διάρρηξης.

«Για το εν λόγω αυτοκίνητο έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες. Η ληστεία έγινε στα όρια της περιοχής των Δημοσιογραφικών. Στο παρελθόν κάθε τρεις ημέρες είχαμε και από μία ληστεία.

Τους τελευταίους τρεις μήνες έχει αναλάβει την φύλαξη της περιοχής μια εταιρεία security και το φαινόμενο έχει μειωθεί. Είχαμε 14 απόπειρες στην περιοχή αλλά πλέον χτυπούν πέριξ αυτής»……σημειώνουν χαρακτηριστικά.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here