ΙΜΙΑ 1996: Τα γεγονότα όπως ακριβώς καταγράφηκαν από αμοντάριστα πλάνα του πληρώματος της Κανονιοφόρου «Πυρπολητής».

0
218

Συγκλονιστικές Εικόνες από αμοντάριστα πλάνα, όπως καταγράφηκαν από το πλήρωμα της Κανονιοφόρου «Πυρπολητής».

ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ ΙΜΙΑ 1996

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΩΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΔΙΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΧΙΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΡΙΚ ΑΙΜΙΛΗ ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΝΩ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟ ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ!!!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ: ΕΡΕΥΝΑ ΑΙΜΙΛΗ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ️

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ-Kifisia Press: Συγχαρητήρια για την δημιουργία του Ρεπορτάζ, μα ΚΥΡΙΩΣ για την απόφαση να βγουν στο φως σημεία που οι δικοί μας κάνοντας τον ανήξερο τα ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ακόμα. ΜΠΡΑΒΟ!…

Κρίση στα Ίμια-Έκτακτα δελτία MEGA ξημερώματα 31.01.1996.

Τρία έκτακτα δελτία του MEGA στην σειρά, για την κρίση στα Ίμια. Η κασέτα είναι γραμμένη κατά 99% από 02:00 έως 05:00 τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996. Το τέλος του βίντεο είναι και το τέλος της κασέτας, για αυτό και δυστυχώς είναι απότομο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here