Ισχυρή έκρηξη στη Νέα Ερυθραία τα ξημερώματα της 15ης Μαίου!!

0
255

Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η οδός Κύπρου 15 στη γωνία με την Κολοκοτρώνη στη Νέα Ερυθραία ύστερα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 04.15 τα ξημερώματα σε εστιατόριο.

Από την έκρηξη ισοπεδώθηκαν τα πάντα στο σημείο, ενώ προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές σε σπίτια και σε έξι αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα, που ήταν σταθμευμένα έξω από το εστιατόριο. 

Μάλιστα από το ωστικό κύμα διαλύθηκαν τα πάντα και φάνηκαν μέχρι και τα σίδερα στις κολώνες στο εσωτερικό του εστιατορίου, ενώ μεγάλες ζημιές προκάλεσαν σε τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα, ενώ δεκάδες τζάμια έσπασαν στα κοντινά σπίτια.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. Πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διαρροή σε φιάλες προπανίου, αλλά σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου κ. Κυπριώτη η κουζίνα του εστιατορίου έμεινε άθικτη!

Η ίδια πιστεύει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας από εκρηκτικό μηχανισμό…..προσθέτοντας ότι στην διπλανή κατοικία διαμένει η αδελφή του Άκη Τσοχατζόπουλου!

Επίσης πρόσθεσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τα «παραθυράκια» του συμβολαίου της Ασφαλιστικής της Εταιρείας!……και ότι θα εξετάσει το θέμα νομικά.

Δείτε σχετικό βίντεο του βομβαρδισμένου τοπίου…..

{videobox}bMQYeo-5eKU{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here