Ιωάννης Μάζης: Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν Ελληνικό νησί με λίγους κατοίκους τον Αύγουστο.

0
321

Αιφνιδιαστική επίθεση εναντίον της Ελλάδας αναμένεται να κάνει ο Ταγίπ Ερντογάν αυτό το καλοκαίρι, προέβλεψε ο Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών.

Ο κ. Μάζης, μιλώντας στην εκπομπή «Western» με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, αποκάλυψε ότι ο Σουλτάνος αναμένεται να προβεί σε στρατιωτική επιχείρηση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και ότι θα χρησιμοποιήσει τους κατοίκους ως ανθρώπινη ασπίδα:

«Ο Ερντογάν θα προχωρήσει σε πολεμική ενέργεια εναντίον Eλληνικού νησιού με ελάχιστους κατοίκους το καλοκαίρι. Ο Ερντογάν θα επιλέξει νησιά με ελάχιστους κατοίκους ώστε να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινη ασπίδα για να μην τον κάψουν τα Eλληνικά αεροσκάφη όπως είναι ο Άη Στράτης, όπως είναι η Ανάφη όπως είναι το Γαιδουρονήσι, Αρκοί, Λειψοί, Στρογγύλη» προέβλεψε ο καθηγητής.

Όπως εξήγησε, «σκοπός είναι να κάνει μια αιφνιδιαστική επίθεση έτσι ώστε να δημιουργήσει τετελεσμένα και με την επιρροή των δυτικών δυνάμεων οι οποίες δεν θα θέλουν την έκρηξη της νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ, να γίνει πολιτική συζήτηση και όχι νομική. Η Τουρκία δεν θέλει νομική συζήτηση ούτε καν στο δικαστήριο της Χάγης γιατί καμία Ελληνική κυβέρνηση δεν θα υπογράψει συνυποσχετικό το οποίο να λέει ότι δεν δικάζουμε με την UNCLOS 3 ΤΟΥ 1982».

«Θα το πληρώσει ακριβά ο Ερντογάν»

«Περιμένω ότι η πολεμική ενέργεια θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού. Γύρω στα τέλη του Αυγούστου»…πρόβλεψε ο Ι. Μάζης και τόνισε ότι θα υπάρξει έκρηξη των εντάσεων.

«Για να μην ανησυχούν οι Έλληνες που μας ακούν, πρέπει να πούμε ότι οι Eλληνικές  Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τέτοια ικανότητα, τέτοιον επαγγελματισμό, που αν κάνει το λάθος ο Ερντογάν, θα το πληρώσει ακριβά»…τόνισε ο καθηγητής.

00:00 Γιατί η συμφωνία για Φυσικό Αέριο από Αίγυπτο – Ισραήλ εξαιρεί την Ελλάδα

03:00 Ο Eastmed συνεχίζει να ενοχλεί την Τουρκία

06:00 Να μας πει ο Στόλτενμπεργκ αν Σουηδία και Φιλανδία υποθάλπουν την Τρομοκρατία

09:00 Νομοσχέδιο για να κινητοποιεί στρατεύματα ο Ερντογάν για να προστατεύσει το Τουρκολυβικό σύμφωνο

10:00 Ο Γερμανοί δεν μιλάνε για τα κυριαρχικά δικαιώματα των νησιών μας

11:00 Οι Τούρκοι Θα στοχοποιήσουν νησιά με λίγους κατοίκους

13:00 Η Τουρκία δεν θέλει νομική συζήτηση

14:00 Με τις υπερπτήσεις τεστάρουν την άμυνά μας

15:00 Πάμε για έκρηξη εντάσεως

16:00 Οι ΕΔ έχουν τέτοιες δυνάμεις που ο Ερντογάν θα το μετανιώσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here