Ιωάννης Φιλιππάκης: Η δημοκρατία νίκησε την Mαφία.

0
172

«Η δημοκρατία νίκησε την μαφία»!…

Διαβάστε την ανακοίνωση του εκδότη της εφημερίδας «Δημοκρατία» Ιωάννη Φιλιππάκη έπειτα από την κατάρρευση του στημένου κατηγορητηρίου:

Ιωάννης Φιλιππάκης: Η δημοκρατία νίκησε τη μαφία

Η  απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου  αποτελεί την επιβεβαίωση ότι η δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο κάθε αδικούμενου  πολίτη όσο ισχυροί και αν είναι αυτοί που τον απειλούν. Η αλήθεια υπερίσχυσε και η δικαιοσύνη αποδόθηκε.

Η πασιφανής κατάχρηση εξουσίας που επιχειρήθηκε και είχε ως στόχο την προσωπική μου σπίλωση, απέτυχε! H προσπάθεια  ομηρίας του εκδοτικού μας ομίλου  από τους γνωστούς παρά-εξουσιαστικούς κύκλους, έπεσε στο κενό!

Θα ήταν πραγματικά παγκόσμια πρωτοτυπία  σε αυτή την χώρα, να μην διώκονται οι ένοχοι αλλά οι καταγγέλλοντες τους ενόχους.

Με λυπεί ιδιαίτερα η «στρατολόγηση» εκπροσώπων του κοινοβουλίου, αλλά και προθύμων Mέσων Mαζικής Eνημέρωσης και, κατά δήλωση πλέον,  «δημοσιογράφων»,  σε ένα εμφανώς εκδικητικό σχέδιο τρομοκράτησης και φίμωσης εκδοτών και δημοσιογράφων  που τόλμησαν να ερευνήσουν και να αποκαλύψουν μια σειρά σημαντικών σκανδάλων της μεταπολιτευτικής περιόδου στην πατρίδα μας.

Κάναμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον χωρίς εξαρτήσεις και πάσης φύσεως «υποκλίσεις». Αυτό το καθήκον μας καλεί τώρα να αναζητήσουμε όλους όσοι επιχείρησαν να αλλοιώσουν όχι μόνο την αλήθεια, αλλά και τους δημοκρατικούς και δικαστικούς θεσμούς στον τόπο μας.

«Αλλ’ η Δίκη γαρ και κατά σκότον βλέπει».  Η δημοκρατία πράγματι νίκησε τη Μαφία. Θα συνεχίσω να πράττω  στο ακέραιο το καθήκον μου στον Τύπο προς όφελος της πατρίδας μου!

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης
Εκδότης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here