Κάηκε ζωντανός ο εκδότης της «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» Π. Μαυρίκος στην Αττική Οδό!

0
258

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος που είχε εμπλακεί στην πρόσφατη υπόθεση εκβιασμών και είχε απασχολήσει την δημοσιότητα, αλλά χωρίς να προφυλακιστεί, φέρεται ότι βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα στις 14.50 στην Αττική Οδό, όταν το ΙΧ που οδηγούσε άρπαξε ξαφνικά φωτιά.

Ο εκδότης κάηκε ζωντανός. Η ταυτοποίηση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του όμως η σύζυγος του, η οποία ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν επιβεβαίωσε ότι με το τζιπ μάρκας Porche Cayenne, το οποίος της ανήκει, αποχώρησε ο εκδότης το πρωί από το σπίτι τους.

Το ΙΧ που οδηγούσε ήταν στο όνομα της γυναίκας του «Συρίγου». Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική αλλά δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός από το καμμένο αυτοκίνητο.

Δεν είναι γνωστό πως πήρε φωτιά το αυτοκίνητο. Το συμβάν έγινε στις 14.50 ανάμεσα στις εξόδους Ηράκλειο και Μεταμόρφωση στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Η φωτιά έχει τώρα σβηστεί και το όχημα απομακρύνεται.

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια του ατυχήματος είχαν κλείσει και οι τρείς λωρίδες κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, από μηχανική βλάβη έως και εκρηκτικό μηχανισμό και στο σημείο έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας.

Υ.Γ. ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ στο θάνατο Μαυρίκου. Δεν υπήρξε τροχαίο!

Υ.Γ.1. Ποιούς πολιτικούς κρατούσε ο Μαυρίκος……και δεν ήθελαν να μιλήσει στην ανάκριση;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here