Κάλεσαν μέχρι και το…Κονγκό, αλλά την Ελλάδα που ζημιώνεται άμεσα με την συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης, την άφησαν εκτός.

0
797

Στη διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη δεν προσκλήθηκε η Ελλάδα.  Στην ανακοίνωση της Μέρκελ τονίζεται πως έχουν προσκληθεί:

«ΗΠΑ, Ρωσία, Βρετανία, Γαλλία, Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Κονγκό, Ιταλία, Αίγυπτος, Αλγερία, Ηνωμένα Έθνη, ΕΕ και ο Αραβικός Σύνδεσμος!»

Αποκάλυψη: Ούτε τηλέφωνο Μέρκελ σε Μητσοτάκη!

Με το που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

«Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ο θετικός αντίκτυπος από την μετάβαση από την πολιτική της επαιτείας στην πολιτική της σοβαρότητας και η ενίσχυση της αξιοπιστίας της χώρας αποτυπώνεται ήδη στην αντίδραση των αγορών.»

Και μας έλεγαν ότι ο Μητσοτάκης είχε καλή σχέση με την Μερκελ, με τον Μακρόν και όλους τους διεθνείς παράγοντες. Όμως οι διεθνείς παράγοντες δεν διαβάζουν τα δελτία τύπου της ΝΔ αλλά βλέπουν τις ικανότητες του πολιτικού.

Υποτίθεται ότι o Ερντογάν «ήταν απομονωμένος» κατά Ελληνικά ΜΜΕ, εντέλει αποδεικνύεται ότι έχουμε απολέσει κάθε έρεισμα στο εξωτερικό ακόμα και στους υποτιθέμενους συμμάχους και εταίρους!

Ούτε οι σύμμαχοι μας δεν μας ξέρουν

Από τις 7 Ιουλίου, η Ελλάδα από τρόμος της Τουρκίας, που κλαιγόταν στις συνόδους του ΝΑΤΟ να αποσύρει τον στόλο που κυκλοφορούσε απέναντι από τα παράλια για το προσφυγικό, με τον Πάπα να επισκέπτεται το Αιγαίο, καταντήσαμε να μην μας παίρνουν ούτε τηλέφωνο.

Υ.Γ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι «έχασε» η Ελλάδα την πρόσκληση στην σύνοδο του Βερολίνου (κι όχι λόγω Δένδια)

Επειδή τις τελευταίες ώρες μαθαίνουμε ότι από «πηγές» του Μαξίμου, γίνονται τηλεφωνήματα σε μεγάλα ΜΜΕ προσπαθώντας να μεταθέσουν τις ευθύνες της μη-πρόσκλησης στην συνδιάσκεψη του Βερολίνου από το μέγαρο Μαξίμου στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ήρθε η ώρα να επισημάνουμε μερικά δεδομένα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.1. ΣΥΡΙΖΑ για Διάσκεψη Βερολίνου: Δεν υπάρχει Έλληνας που επιχαίρει για την απουσία της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here