Κάλεσμα Δήμου Κηφισιάς για συμμετοχή σε συγκέντρωση ενάντια στα διόδια.

0
231

Ο Δήμος Κηφισιάς καλεί τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή πλευρικών διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο, η οποία θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το προσεχές χρονικό διάστημα, να δηλώσουν συμμετοχή.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, καταθέτοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου τους, επικοινωνώντας με τον Δήμο στους αριθμούς τηλεφώνου 213 21402003 και 213 2007250-4 ή αποστέλλοντας μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@kifissia.gr, gtipou@kifissia.gr, dim_lianos@yahoo.gr.

Η μεταφορά στην Αθήνα θα γίνει με πούλμαν, το οποίο θα προσφέρει ο Δήμος.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς:

«στο ΥΠΕΚΑ επεξεργάζονται οι αρμόδιοι, αυτή την χρονική περίοδο, τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, όπου η κύρωση της θα οδηγήσει στην εγκατάσταση πλευρικών σταθμών διοδίων στους Α/Κ Βαρυμπόμπης και Α/Κ Αγ. Στεφάνου, στην οποία είμαστε κάθετα αντίθετοι».

Υ.Γ. Οι Δήμαρχοι Κηφισιάς και Διονύσου κ.κ. Γιώργος Θωμάκος και Διονύσης Ζαμάνης καλούν τους πολίτες σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα πλευρικά διόδια, έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Μεσογείων 119, Αθήνα), την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 και ώρα 11.00.

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επεξεργάζονται οι αρμόδιοι, αυτή τη χρονική περίοδο, τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, της οποίας η κύρωση θα οδηγήσει στην εγκατάσταση πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Βαρυμπόμπης και Α/Κ Αγ. Στεφάνου, στην οποία είμαστε κάθετα αντίθετοι.

Η μεταφορά των πολιτών από την Κηφισιά και τον Διόνυσο θα γίνει με λεωφορεία που θα διαθέσουν οι Δήμοι.

Σημεία συνάντησης:

Κηφισιά: Δημαρχείο Κηφισιάς (Μυρσίνης και Διονύσου) και ώρα 9.30΄

Διόνυσος: Άγιος Στέφανος (Σταθμός ΟΣΕ, έμπροσθεν Νηπιαγωγείου) 9.30΄
Κρυονέρι (πλατεία Κρυονερίου) 9.30΄
Άνοιξη (Εμπορικό Κέντρο πρ. Διάφανο) 9.40΄
Ροδόπολη (πλατεία Ροδόπολης ) 9.40΄
Σταμάτα (πλατεία Σταμάτας) 9.45΄
Δροσιά (Πλατεία Δροσιάς, έμπροσθεν «Αλίκη») 9.45΄
Διόνυσος (Δημοτικό Κατάστημα) 9.50΄

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here