Καθημερινή: Αλματώδης άνοδος για την Χρυσή Αυγή μετά το «συνταγματικό» σικέ debate!

0
274

Όποιος κατόρθωσε να παρακολουθήσει έστω και για ένα λεπτό το στημένο, «δημοκρατικό» debate, δεν μπορεί παρά να εκφράζεται απόλυτα από την παραδοχή-ομολογία της «Καθημερινή», η οποία επισημαίνει μετά επιτάσεως: από αυτό το δήθεν «δημοκρατικό» αίσχος, μοναδική ενισχυμένη πολιτική δύναμη βγαίνει η Χρυσή Αυγή!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός αρθρογράφος, Κώστας Ιορδανίδης, δεν έκανε άλλο τι παρά να αποτυπώσει το αίσθημα που άφησε σε όλη την Ελλάδα το χθεσινοβραδινό φιάσκο της πολιτικής τηλεμαχίας.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Μετείχαν χθες οι αρχηγοί των κυριοτέρων πολιτικών κομμάτων σε τηλεοπτική αναμέτρηση. Υψηλό αίσθημα «δημοκρατικής» συνειδήσεως και συμπεριφοράς απέκλεισε τη συμμετοχή του γραμματέα της Χρυσής Αυγής από το θέαμα.

Ενδεχομένως, όμως, δια του τρόπου αυτού τα πολιτικά κόμματα του «συνταγματικού» τόξου, προσέφεραν καλή υπηρεσία στην άκρα δεξιά, διότι ο αποκλεισμός της εις την πραγματικότητα την ενισχύει, καθώς τη διαφοροποιεί από τις άλλες παρατάξεις».

Όταν ακόμα και οι δημοσιογράφοι της Καθημερινής χλευάζουν την «δημοκρατικότητα» και «συνταγματικότητα» των κομμάτων που μετείχαν στο debate, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας ποια είναι η αίσθηση που αυτό άφησε στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Υπήρξε δε τόσο χοντροκομμένα στημένη η πολιτική τηλεμαχία, ώστε ο αρθρογράφος να ομολογεί δημοσίως πως ο πραγματικός νικητής του χθεσινού οικτρού θεάματος των πολιτικών ψοφιμιών της χώρας, είναι η αποκλεισμένη «δημοκρατικά» από αυτό Χρυσή Αυγή!

Με θλίψη, μάλιστα, παραδέχεται η Καθημερινή μια πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, την οποία το Καθεστώς των φαύλων και των διαπλεκόμενων επιχειρεί ποικιλοτρόπως να διαστρεβλώσει: «ο αποκλεισμός συντελεί στο να διαφοροποιείται στα μάτια της κοινής γνώμης η Χρυσή Αυγή από τις άλλες παρατάξεις».

Η Καθημερινή λοιπόν, ανακάλυψε σχετικά αργά είναι η αλήθεια, ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν είναι σαν τα υπόλοιπα κόμματα της διαφθοράς και της σαπίλας αλλά βρίσκεται σταθερά και αμετακίνητα απέναντι στα ίδια και τις πρακτικές τους που πλήττουν βάναυσα τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος μας!

Υ.Γ. Από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου απέδωσε την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται μετά από την σούπα της χθεσινοβραδινής τηλεμαχίας των αρχηγίσκων του διεφθαρμένου «συνταγματικού» τόξου.

Απηχώντας εκείνο που σήμερα συζητούν όλοι οι Έλληνες δήλωσε: «ο μεγάλος νικητής του debate είναι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος»!

{videobox}nJpONUCsl0o{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here