Και επίσημα για 4η φορά υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς ο Νίκος Χιωτάκης!

0
215

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ανακοίνωσε στα στελέχη και τους φίλους του συνδυασμού του, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Η επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητας, έγινε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 στο Καστρί, στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Μιλώντας για τη νέα προσπάθεια, ο Νίκος Γ. Χιωτάκης, υπογράμμισε ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν την παράταξη εκείνη που μπορεί να σεβαστεί τη διαφορετικότητα των απόψεων, που ξεπερνά τα στενά κομματικά πλαίσια στα οποία θέλουν κάποιοι να εγκλωβίσουν τον Δήμο και κάλεσε κάθε ικανό και άξιο δημότη που αγαπάει την πόλη, να την πλαισιώσει.

«Πιστεύω ότι, δεν έχουμε την πολυτέλεια να πειραματιστούμε και να εμπιστευτούμε το μέλλον μας, σε πρόσωπα και ετερόκλητους συνδυασμούς που επιχειρείται να συγκροτηθούν το τελευταίο διάστημα, που δεν διαθέτουν κοινές μεταξύ τους ιδεολογικές αρχές και το μόνο που τους ενώνει και πραγματικά επιθυμούν, είναι η εξουσία. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφήσουμε στην τύχη το μέλλον του Δήμου μας, ούτε να επιτρέψουμε να μετατραπούν οι επόμενες δημοτικές εκλογές σε μια στείρα κομματική αναμέτρηση.

Είναι για μένα, για εμάς, απόφαση ευθύνης, να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θητεία στον ενιαίο Δήμο Κηφισιάς, απόφαση ευθύνης που την υπαγορεύει η πολυετής πορεία μας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και θα τη διεκδικήσουμε μαζί με τους δημότες μας. Δεν έχουμε το περιθώριο ούτε το δικαίωμα να αφήσουμε στη μέση την προσπάθεια που όλοι μαζί ξεκινήσαμε πριν από 3,5 χρόνια. Άλλωστε, όλοι γνωρίζετε ότι, δεν είμαι από τους ανθρώπους εκείνους που στα δύσκολα κάνουν πίσω»…..τόνισε στην ομιλία του ο Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Σκιαγραφώντας την εικόνα της πόλης που οραματίζεται, ο Δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Γ. Χιωτάκης επικεντρώθηκε:

– Στη διάφανη και αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου,

– Στο δίκτυο κοινωνικής προστασίας και ανακούφισης των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη,

– Στις υπηρεσίες που στηρίζουν τις εργαζόμενες οικογένειες της πόλης μας, τους ανέργους, τα χαμηλά εισοδήματα, τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, αυτούς που μας μεγάλωσαν και τους οφείλουμε την ίδια μας τη ζωή καθώς επίσης και

– Στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αλλάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και βελτιώνουν τη λειτουργικότητα της πόλης.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, ξέρουμε τι πρέπει να γίνει ακόμη σε κάθε γειτονιά, έχουμε επίγνωση και των πραγματικών οικονομικών μας δυνατοτήτων. Με βάση τις οικονομικές μας αυτές δυνατότητες αλλά και το σχέδιο που έχουμε και θα παρουσιάσουμε στους δημότες μας σύντομα, το μέλλον θα είναι καλύτερο.

Αυτό, είναι το δικό μας μήνυμα αισιοδοξίας. Είναι το διακύβευμα των εκλογών που έρχονται. Όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε τα προηγούμενα χρόνια δεν πρέπει να χαθεί. Δεν πρέπει να πάνε χαμένοι οι κόποι και οι θυσίες μας στην δυσκολότερη περίοδο της αυτοδιοίκησης στην ιστορία, δεν έχουμε το δικαίωμα να ρισκάρουμε ένα πισωγύρισμα στην πόλη»….υπογράμμισε ο Νίκος Γ. Χιωτάκης και πρόσθεσε ότι…..

«η σημερινή διοίκηση του Δήμου, με το έργο που μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει, αλλά και με το σχέδιο των μελλοντικών δράσεων και διεκδικήσεων που διαθέτει, είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί ότι τα επόμενα χρόνια ο Δήμος μας θα παραμείνει ένας τόπος με ξεχωριστή φυσιογνωμία, με βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική αλληλεγγύη».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Γ. Χιωτάκης τόνισε ότι η πόλη δεν χρειάζεται ούτε κληρονόμους ονομάτων, ούτε μεταφορείς της κομματικής πελατείας.

Χρειάζεται πολίτες να συνεργάζονται. Νέους και έμπειρους, εργάτες και οραματιστές, πολίτες με όρεξη για δουλειά, πνευματικούς και καινοτόμους, με γνώσεις και σχέδιο, αποτελεσματικούς στην πράξη.

«Ξεκινάμε! Ξεκινάμε την προσπάθεια για τη διεύρυνση του συνδυασμού μας με νέα πρόσωπα, που μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες αρχές και αξίες, ανθρώπους με τους οποίους έχουμε κοινές προγραμματικές αρχές και προτεραιότητες, με πολίτες που βάζουν πάνω από όλα την αγάπη για τον τόπο μας κι όχι το κόμμα.

Η υπερκομματική φιλοσοφία της δικής μας παράταξης δοκιμάστηκε στην πράξη στη Διοίκησης αυτά τα χρόνια, κι όχι στα λόγια. Κοιτάζουμε τον δημότη μας στα μάτια χωρίς να κοιτάζουμε την κομματική του ταυτότητα.

Είμαστε μακριά από κόμματα και μνημόνια. Πιστεύουμε στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και τον υπηρετούμε χωρίς χρωματικά επιχρίσματα και χωρίς κομματικά χρίσματα.

Ξεκινάμε και πάλι τον αγώνα, όλοι μαζί, παλιοί και νέοι, για να μια νέα δημιουργική θητεία. Για την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, την Εκάλη».

Υ.Γ.: Βλέποντας τις φωτογραφίες της σύναξης περίπου «110» στελεχών και φίλων του Δημάρχου κ. Χιωτάκη στο Καστρί, στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κάπου τους έχουμε ξαναδεί τα τελευταία 12 χρόνια ή μήπως τους μπερδεύουμε με τα εξαγγελθέντα από τον Δήμαρχο νιάτα τα οποία θα διευρύνουν τον συνδυασμό του;;

Επίσης η απουσία των μελών του Τοπικού Συμβουλίου της Εκάλης από την σύναξη αυτή έγινε πολύ αισθητή!! 

Για να δείτε τις λεζάντες των φωτό των στελεχών και των φίλων του συνδυασμού του Δήμαρχου Χιωτάκη στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στο Καστρί, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:72 limit=3}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here