Και όμως οι Τούρκοι έχουν παραδεχθεί Δημοσίως ότι καίνε με Μυστικούς Πράκτορες τα Ελληνικά δάση!

0
363

-Δείτε τις αποδείξεις από το europost.gr!

Η ομολογία του πρώην Πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ και τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα των Τουρκικών ΜΜΕ.

Κι όμως οι Τούρκοι έχουν παραδεχθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ότι καίνε τα Ελληνικά δάση στο πλαίσιο του Υβριδικού Πολέμου, που έχουν εξαπολύσει διαχρονικά σε βάρος της χώρας μας!

Το europost.gr φέρνει στην δημοσιότητα στοιχεία, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και αποτελούν, όχι ενδείξεις, αλλά αποδείξεις, για την οργάνωση τέτοιου είδους μυστικών αποστολών από την Τουρκική ΜΙΤ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 26 Δεκεμβρίου του 2011,αναδημοσιεύονται δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, που έγιναν αρχικά στην εφημερίδα Μπιργκιουν (Birgun).

Ο Γιλμάζ παραδέχεται επισήμως ότι ένα μέρος των μυστικών κονδυλίων της Τουρκικής Κυβέρνησης κατευθυνόταν προς μυστικές αποστολές εμπρησμών των Ελληνικών δασών!

Υπογραμμίζει δε, ότι έχει ιδια γνώση τέτοιων αποστολών, που εκτελέστηκαν από την ΜΙΤ στο διάστημα 1995-1997 στα νησιά του Αιγαίου και στην Μακεδονία για τον εμπρησμό δασών.

Πέραν,τώρα, των συνταρακτικών αποκαλύψεων του Μεσούτ Γιλμάζ, το europost.gr φέρνει στο φως και ένα άλλο πολύ σοβαρό στοιχείο, που δείχνει ότι, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων, αποτελεί πάγια τακτική της ΜΙΤ η διοργάνωση τέτοιων αποστολών.

Οκτώ χρόνια μετά τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού, μια μεγάλη Τουρκική εφημερίδα, η Sozcu, δημοσιεύει κεντρικό άρθρο με τίτλο “Ο Τούρκος ήρωας της ΜΙΤ”.

Ο αρθρογράφος εγκωμιάζει την δραστηριότητα του Τούρκου Πράκτορα Sabah Ketene, που τον ονομάζει “ήρωα”, γιατί έχει φέρει σε πέρας πολλές Μυστικές Αποστολές εμπρησμών Ελληνικών δασών!

Το δημοσίευμα βγαίνει στις 4/7/2019 και επιβεβαιώνεται πλήρως από τον κορυφαίο Τούρκο Δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκουρτ, που μιλά σε Ελληνικό κανάλι και αποκαλύπτει ότι η ΜΙΤ οργάνωνε συστηματικά τέτοιου είδους αποστολές.

Εννοείται ότι ο Μποζκουρτ ζει αυτοεξόριστος εκτός Τουρκίας, για να γλυτώσει την οργή του Ερντογάν, στον οποίο έκανε (θεμιτή) δημοκρατική κριτική. Συνεργάζεται με τον ιστότοπο Nordic Monitor και έχει ήδη αντιμετωπίσει απόπειρες δολοφονίας από “αγνώστους” στην Ευρωπαϊκή χώρα, που ζει.

Με αυτά τα δεδομένα στοιχεία, που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το europost.gr, είναι άξιο απορίας τι κάνει η Ελληνική ΕΥΠ, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπευθύνων; Πόσο μάλλον που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι τα αίτια των πυρκαγιών στον Έβρο είναι “ανθρωπογενή” όπως είπε κατά λέξη.

-Πάνος Παναγιωτόπουλος: Τουρκικά μυστικά κονδύλια για εμπρησμό νησιών στην Ελλάδα στο europost.gr

-Αποκάλυψη Τούρκου πράκτορα για εμπρησμούς στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος από την εκπομπή ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ στο Kontra.

-Μανώλης Κοττάκης: Πολεμική ενέργεια οι εμπρησμοί στην Ελλάδα.

-Συνάντηση Γεραπετρίτη-Φικάν…

Ο Μανώλης Κοττάκης, Διευθυντής εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», στην εκπομπή  ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here