Καμμένος, Κοτζιάς και ΣΙΑ ο «Αέρας Ανανέωσης» του Κασσελάκη;;

0
453

Καμμένος, Κοτζιάς και ΣΙΑ: Ο πολυδιαφημισμένος «φρέσκος αέρας» του Στέφανου Κασσελάκη αποδεικνύεται ένα ξαναζεσταμένο φαγητό.

Ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ με τα πιο παλιά και πολιτικά υλικά, φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κατώφλι της Κουμουνδούρου ετοιμάζονται να διαβούν σύντομα οι Πάνος Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς, δηλαδή δυο πρόσωπα που κάποτε δημιούργησαν ορισμένα προβλήματα στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, κέρδισε την εμπιστοσύνη αρκετών ψηφοφόρων του κόμματος, υποσχόμενος ότι θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και ανατροπές. Τα πρώτα δείγματα γραφής που έδωσε, δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά, καθώς οι περισσότεροι εκ των συνεργατών που επέλεξε, κάθε άλλο παρά «φρέσκος αέρας» ήταν.

«Ο κ. Πολάκης πόσο φρέσκο πρόσωπο είναι; Και στον λόγο του και στον τρόπο που πολιτεύεται; Ο κ. Αποστολάκης; Ο Γιώργος Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς; Τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν καμία φορά. Ας κοιτάξουμε το περιεχόμενο»…σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Real FM.

Στην πραγματικότητα, αυτό που αναμένεται να συμβεί άμεσα με την Ηγεσία, είναι ένα ξεκαθάρισμα παλιών λογαριών, ανάμεσα σε ορισμένα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Και η παραπάνω αναφορά του Πάνου Σκουρλέτη, δείχνει ξεκάθαρα το τι πρόκειται να συμβεί.

Όμως, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν άλλη τροχιά, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να ενταχθούν στην Κουμουνδούρου ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Κοτζιάς!

Μάλιστα, ο Καμμένος παρεμβαίνει λέγοντας ότι ενίοτε χρειάζεται «εξολόθρευση τρωκτικών» σε πολιτικούς σχηματισμούς από την πλευρά της νέας Ηγεσίας.

Αν αυτό εννοούσε ως «ανανέωση» ο Στέφανος Κασσελάκης, τότε θα πρέπει να μας πει πιο αναλυτικά το όλο σκεπτικό του!

Υ.Γ. Σφοδρή παρέμβαση του Πάνου Καμμένου περί εξολόθρευσης τρωκτικών σε πολιτικούς σχηματισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here