Καμπάνια ΕΟΤ: Σιωπή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το ΚΛΕΜΜΕΝΟ σλόγκαν!

0
703

Επιβεβαίωσε τις καταγγελίες με την σιωπή του πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μιλάμε φυσικά για το μεγάλο φιάσκο της καμπάνιας του ΕΟΤ με το κλεμμένο σλόγκαν, την οποία μάλιστα μετέδωσε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter!

Ο κύριος Πέτσας επιχείρησε μάλιστα να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα κάνοντας λόγο για Fake News αναφορικά με το…κόστος της καμπάνιας! Όχι φυσικά για την υπόθεση της φερόμενης λογοκλοπής που είναι και το μείζον.

Για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την αποκάλυψη της Εστίας για τις παραιτήσεις στο υπουργείο τουρισμού εξαιτίας ακριβώς της απευθείας ανάθεσης, ούτε κουβέντα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα, έριξε και το καρφί του, λέγοντας ότι τα πνευματικά δικαιώματα τα πήρε η εταιρεία παραγωγής του σποτ και τα παραχώρησε δωρεάν στον ΕΟΤ! Με ότι αυτό συνεπάγεται για την συνέχεια της υπόθεσης που ήδη έχει προκαλέσει ψιθύρους διεθνώς.

ΣΥΡΙΖΑ-Έκανε φιέστα ο κ. Μητσοτάκης με κλεμμένη καμπάνια; Ναι ή όχι;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πολλά, δεν είπε όμως τίποτα για την ταμπακιέρα. Ας απαντήσει λοιπόν στο απλό: Έκαναν φιέστα με κλεμμένη καμπάνια από εταιρεία καλλυντικών; Ναι ή όχι;

Το κλεμμένο σλόγκαν!…

Όσο για τα χυδαία ψέματά του, ξεχνά ότι:

– Η κυβέρνηση της ΝΔ ανακοίνωσε στο σχέδιό της την ενίσχυση εκτάκτως στα κονδύλια του ΕΟΤ με επιπλέον 23 εκατ. ευρώ

– Η κυβέρνηση της ΝΔ υποβαθμίζει τον ΕΟΤ νομοθετώντας ώστε η αποκλειστική αρμοδιότητά του για την τουριστική προβολή της χώρας να περάσει με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία «Marketing Greece», κατά παρέκκλιση του εθνικού και ενωσιακού δικαίου και παρά την απόφαση καταπέλτη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.

– Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει πει ακόμα κουβέντα για τη θύελλα αντιδράσεων, ακόμη και από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΤ που η ίδια διόρισε και τα οποία αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτές τις σκανδαλώδεις αναθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here