ΚΑΠΕΛΟ Δύο εκατομμύρια ευρώ από τον κ. Πατούλη σε έργο της Περιφέρειας Αττικής.

0
390

Για υπέρ-κοστολόγηση, μειωμένο ποσοστό έκπτωσης και άλλα κρίσιμα διαχειριστικά ζητήματα ελέγχεται από την μείζονα αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής η σύμβαση του έργου «λειτουργία και συντήρηση του συστήματος διαχείρισης της κυκλοφορίας στην Ν. Αττικής», μέσω της σύγκρισης με αντίστοιχη σύμβαση που είχε υπογραφεί το 2018 επί Διοίκησης Δούρου.

Σύμφωνα με το «Documento», ο διαγωνισμός που συντελέστηκε το 2018, είχε ως αποτέλεσμα το έργο να ανατεθεί στην μειοδότρια εταιρία, «ΒΙΟΛΙΑ», με το κόστος να ανέρχεται στα 3.988.201 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Ωστόσο, η ανανέωση του διαγωνισμού, που ανέδειξε μειοδότρια την ίδια εταιρία, επικυρώθηκε την περασμένη Τρίτη και επέφερε την αύξηση του ποσού στα 5.999.603,60 ευρώ!

Όπως επισημαίνει στο «Documento», o Χρήστος Καραμάνος, πρώην αντί-περιφερειάρχης Οικονομικών και μέλος του περιφερειακού συμβουλίου με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Δύναμη Ζωής», η αύξηση του προϋπολογισμού είναι αν-αντίστοιχη σε σχέση με τις επιπλέον υπηρεσίες που εντάσσονται στο έργο.

Διαβάστε τις συμβάσεις:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here