Καραμανλής στηρίζει Τσίπρα: Μέσω Ε. Αντώναρου αποτιμά θετικά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού!

0
197

Με εγκώμια υποδέχθηκε την συνέντευξη του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στο Βερολίνο ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, Ε. Αντώναρος γράφοντας σε ανάρτησή του στο twitter χαρακτηριστικά, ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση πρωθυπουργού σε διεθνές περιβάλλον τα τελευταία πέντε χρόνια!

Αναφέρει τα τελευταία 5 χρόνια διότι πριν ήταν πρωθυπουργός ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος σαφώς για τον Ε. Αντώναρο ήταν ένας πραγματικά καλός ηγέτης που στεκόταν στη διεθνή σκηνή.

Ο Ε. Αντώναρος είναι στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή και θεωρείται ο άτυπος εκπρόσωπός του μέσω του οποίου εκφέρει τις δικές του απόψεις στην κοινωνία. Είναι σίγουρο ότι αυτή τη γνώμη για τον Α. Τσίπρα την έχει και ο ίδιος.

Θετικά αποτιμά ο Ευάγγελος Αντώναρος την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο και τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε χθες τη καλύτερη συνέντευξη Έλληνα πρωθυπουργού τα τελευταία 5 χρόνια σε διεθνές περιβάλλον»……έγραψε στο twitter ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή.

Φαίνεται πως μόνο οι Σαμαράς-Βενιζέλος δεν έχουν τελικά θετική άποψη για την επίσκεψη Α. Τσίπρα στο Βερολίνο!! ΓΙΑΤΙ άραγε;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here