Καρφί της Έλενας Ακρίτα στο Facebook για την υποψηφιότητα Α. Λοβέρδου.

0
363

Με καυστικό σχόλιο απάντησε η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου καθώς η προεκλογική εκστρατεία των  έξι υποψηφίων αρχίζει να ζεσταίνεται.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν εκλεγεί Πρόεδρος, σχολίασε:

«Καθαρό: Εάν οι πολίτες με προτιμήσουν θα βάλω τέλος στα σενάρια περί δήθεν προοδευτικής διακυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο ίδιο σχήμα με Σπίρτζη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κουρουμπλή δεν πρόκειται να βρεθούμε».

Ήταν ένα  σαφές μήνυμα – καρφί προς την πλευρά του  Γιώργου Παπανδρέου, που πρότεινε «προοδευτική διακυβέρνηση».

Αυτήν ακριβώς την ανάρτηση σχολίασε η Έλενα Ακρίτα, πετώντας την «μπηχτή» της προς τη μεριά του Λοβέρδου, γράφοντας:

«Κι αν χάσει στις εσωκομματικές εκλογές, υπάρχει πάντα το ψηφοδέλτιο Επικράτειας στη ΝΔ. Αφού προφανώς δεν έχει πρόβλημα με Βορίδη, Πλεύρη και τον συν-τενίστα του Γεωργιάδη».

 

Υ.Γ. Τον Ανδρέα Λοβέρδο στηρίζει το Σύστημα Σημίτη.

Αρκετοί άνθρωποι που ανήκουν στο σύστημα Σημίτη εκφράζουν πλέον την στήριξη τους στον Ανδρέα Λοβέρδο στην κούρσα διαδοχής στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Εκτός από το αποχαλινωμένο σύστημα του Μαξίμου και των επιχειρηματικών του φίλων, που «έχει και σκορπάει», όπως λέει ο σοφός λαός, βγαίνει ορμητικά τώρα στο προσκήνιο και το σύστημα Σημίτη, που αποτελεί μια ζωτική δεξαμενή στελεχών τα οποία στελεχώνουν την κυβέρνηση της συντηρητικής παράταξης, οδηγώντας συχνά πυκνά με τα καμώματά τους τους αγνούς νεοδημοκράτες σε δεινώς απολογητική θέση.

Πρόθυμος προπομπός από τα πολιτικά σκοτάδια όπου «εγκαταβιώνει» στάθηκε χθες ο πρώην βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Θεόδωρος Κολιοπάνος, ο οποίος μας θύμισε την ύπαρξή του κάνοντας δήλωση στήριξης υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

«Στηρίζω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου, γιατί είναι ο πλέον κατάλληλος να ξαναδώσει ζωή και δύναμη στο ΠΑΣΟΚ, ως ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα» είπε αυτός ο παραγνωρισμένος και αφανής γίγαντας της πολιτικής σκηνής, σπεύδοντας να προσθέσει ότι ο εκλεκτός του:

«Απορρίπτει ευθέως, χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα, το κράτος-λάφυρο και τις πελατειακές σχέσεις. Στηρίζει το κράτος πρόνοιας, την ιδιωτική πρωτοβουλία, την επιχειρηματικότητα, με σεβασμό στο περιβάλλον».

Ένας κανονικός άνθρωπος θα δυσκολευόταν πολύ να διακρίνει αυτές τις αρετές του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος – από σεμνότητα, όπως φαίνεται – κρύβει από τους πολίτες τις κρυφές του χάρες. Αλλά γι’ αυτό είναι εδώ ο ακοίμητος σημιτοφύλακας Κολιοπάνος.

«Αντιμετωπίζει» λέει για τον…Λοβέρδο «με ρεαλισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης τα εθνικά θέματα. Πιστεύει ότι με ενεργούς και ενήμερους πολίτες κατοχυρώνονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ευημερία και το μέλλον της νέας γενιάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here