Κατάλαβες ραγιά ποιος είναι το κράτος;

0
226

«Επίσκεψη» της Ντόρας Μπακογιάννη ως ΥΠΕΞ στη Νέα Υόρκη. Με 118 άτομα κουστωδία, στην πλάτη του ραγιά. Μεταξύ των οποίων το μισό της σόι και ο κουμπάρος της Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κανείς, βέβαια, δεν είπε (ή έγραψε) το παραμικρό για όσα συνέβαιναν στις κυβερνητικές αποστολές τα προηγούμενα χρόνια και ότι μαζί με τους εκάστοτε πρωθυπουργούς και υπουργούς ταξίδευαν κατά δεκάδες «βαφτισμένοι» σύμβουλοι, «γραμματείς», δημοσιογράφοι, διερμηνείς και….παρατρεχάμενοι.

Για παράδειγμα, θυμάται κανείς πόσοι ταξίδεψαν μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη, στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, το 2006; Όχι. Την τότε υπουργό Εξωτερικών, λοιπόν, συνόδεψαν 118 άτομα, μεταξύ των οποίων και τέσσερα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη.

Θυμάται κανείς πόσα άτομα βαφτίστηκαν ως «Σύμβουλοι» του υπουργείου Εξωτερικών και ταξίδεψαν με χρήματα του ελληνικού δημοσίου στη Νέα Υόρκη για ταξίδι αναψυχής;

Και εγκαλούν τον Καμμένο επειδή πλήρωσε το ξενοδοχείο από την τσέπη του! Αυτοί που πήγαιναν βολτίτσες και χρέωναν το Δημόσιο με εκατομμύρια.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here