Κατάρρευση του ΝΑΤΟ προβλέπει ο Douglas McGregor.

0
187

Ο Συνταγματάρχης Douglas McGregor σε ανάλυση του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τόνισε μεταξύ άλλων:

Κατάρρευση του ΝΑΤΟ προβλέπει ο Douglas McGregor | Ellada FM | Το Ελεύθερο Ραδιόφωνο)

«Νομίζω ότι θα κάνουμε ότι κάναμε μετά το Βιετνάμ.

Σκοτώσαμε δύο εκατομμύρια  Βιετναμέζους. Χάσαμε 58.000 άνδρες.

Οι Ουκρανοί έχουν ήδη χάσει πολύ περισσότερα τον τελευταίο χρόνο από ότι χάσαμε ποτέ στο Βιετνάμ.

Τι απέγιναν τα 2 εκατομμύρια Βιετναμέζοι νεκροί; Δεν το παραδεχτήκαμε παρά πολλές δεκαετίες αργότερα. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι είπαμε “Λοιπόν, νομίζω ότι σκοτώσαμε ίσως μερικές εκατοντάδες χιλιάδες“. Και μετά είπαμε ότι απλώς φεύγουμε…

Η Ρωσία δεν είναι Σερβία. Η Ρωσία δεν είναι Ιράκ. Δεν πρόκειται να νικήσουμε τη Ρωσία. Η Ρωσία θα βρει τον δρόμο της στην Ουκρανία. Η Ρωσία θα εξολοθρεύσει τις Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις. Και ως αποτέλεσμα, το ΝΑΤΟ δεν θα επιβιώσει. Το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει».

Ο McGregor είναι Συνταγματάρχης ε.α. του Στρατού των ΗΠΑ, Kυβερνητικός αξιωματούχος και συγγραφέας, σύμβουλος και σχολιαστής τηλεόρασης. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πεδίο της μάχης στον πόλεμο του Κόλπου και στους βομβαρδισμούς του 1999 του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία.

Το βιβλίο του το 1997 Breaking the Phalanx τον καθιέρωσε ως έναν ισχυρό αν και αντισυμβατικό θεωρητικό της Στρατιωτικής Στρατηγικής. Η σκέψη του συνέβαλε στη στρατηγική των ΗΠΑ στην εισβολή τους στο Ιράκ το 2003.

Μετά την αποχώρησή του από τον στρατό το 2004, έγινε πιο ενεργός πολιτικά. Το 2020, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε τον Douglas McGregor  ως πρεσβευτή στη Γερμανία, αλλά η Γερουσία εμπόδισε την υποψηφιότητα.

Στις 11 Νοεμβρίου 2020, εκπρόσωπος του Πενταγώνου ανακοίνωσε ότι ο Douglas McGregor είχε προσληφθεί για να υπηρετήσει ως Ανώτερος Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας, θέση που κατείχε για λιγότερο από τρεις μήνες. Ο Τραμπ τον διόρισε επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας Γουέστ Πόιντ.

Υ.Γ. Ο Αμερικανός συνταγματάρχης, πρώην Ανώτερος Σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας, Douglas McGregor, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν φέρνει εις πέρας κάτι για το οποίο μας προειδοποιούσε τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια, ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις ή τους πυραύλους τους στα σύνορά του.

Όπως ακριβώς κι εμείς δεν θα ανεχόμασταν Ρωσικά στρατεύματα και πυραύλους στην Κούβα…

Και τον αγνοήσαμε!!! Και έδρασε εντέλει.

Δεν επρόκειτο να επιτρέψει σε καμία περίπτωση η Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι η μάχη στην Ανατολική Ουκρανία έχει σχεδόν τελειώσει.

Όλα τα Ουκρανικά στρατεύματα εκεί πέρα έχουν σε μεγάλο βαθμό περικυκλωθεί και αποκοπεί.

Το παιχνίδι τελείωσε».

Δείτε το βίντεο:

Υ.Γ.1. Συνταγματάρχης ε.α. Douglas McGregor: «60.000 Ουκρανοί είναι περικυκλωμένοι στο Ντονμπάς και περιμένουν τον αφανισμό τους».

«Τα κέντρα νεοσύλλεκτων στην Ρωσία είναι γεμάτα-Υπάρχει απεριόριστη στήριξη για τον πόλεμο στην Ουκρανία».

Συνταγματάρχης ε.α. Ντ. ΜακΓκρέγκορ: «60.000 Ουκρανοί είναι περικυκλωμένοι στο Ντονμπάς και περιμένουν τον αφανισμό τους» – Pronews.gr

Αποκαλυπτικός-για ακόμη μια φορά-για την κατάσταση  σε Ρωσία και Ουκρανία ήταν ο συνταγματάρχης ε.α. Douglas McGregor οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε πως οι Ουκρανικές δυνάμεις είναι περικυκλωμένες στο Ντονμπάς αναμένοντας τον αφανισμό τους και πως τα κέντρα νεοσυλλέκτων του Ρωσικού Στρατού είναι γεμάτα.

«Υπάρχει τρομερή υποστήριξη από τον Ρωσικό λαό απέναντι στην εκστρατεία στην Ουκρανία»…είπε για να προσθέσει:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here