Κατέρρευσε ξανά στα Social Media από τα αρνητικά σχόλια ο Μητσοτάκης σε άρθρο που τον χαρακτήριζε τον πιο τυχερό ηγέτη.

0
392

Ορυμαγδό αρνητικών σχολίων προκάλεσε εμπνευσμένο άρθρο που χαρακτήριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν τον πιο τυχερό ηγέτη της συνόδου κορυφής.

Πέρα από το ότι οι χώρες χρειάζονται ικανούς ανθρώπους και όχι τζοαγαδορους σαν αρχηγούς που περιμένουν τα απαντά από την τύχη, άγνωστο γιατί ο τίτλος προκάλεσε πρωτόγνωρη οργή στους αναγνώστες.

Μια εξέλιξη που μάλλον δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση οι δημοσιογράφοι του Liberal όταν αναρτούσαν την μετάφραση άρθρου του Politico, κοινοποιώντας την μάλιστα και στο Facebook της ιστοσελίδας, με τον τίτλο: «Γιατί ο Μητσοτάκης ήταν ο πιο τυχερός ηγέτης της Συνόδου Κορυφής».!

Ίσως βέβαια οι χρήστες να θεώρησαν και προσβλητικό ακόμη και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό τον συγκεκριμένο τίτλο καθώς τον παρουσιάζει σαν ένα τυχεράκια που τα περιμένει όλα έτοιμα χωρίς να προσπαθεί και παίζει στα ζαριά μια ολόκληρη χώρα.

Όπως και να έχει το γεγονός αυτό εξόργισε τους χρήστες και ακολούθησαν εκατοντάδες οργισμένα σχόλια, από τα οποία παραθέτουμε ενδεικτικά τις δύο πρώτες σελίδες χωρίς καμία επεξεργασία, κρύβοντας μόνο τα ονόματα.

Εάν μπείτε στην σελίδα facebook του liberal, θα δείτε όλο τον ορυμαγδό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here