Πανωλεθρία ο Μητσοτάκης σε Διαδικτυακές Δημοσκοπήσεις οπαδών του στο twitter.

0
449

Έκπληξη προκαλούν στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που διενεργούνται από χρήστες του twitter που είναι και δεδηλωμένοι  οπαδοί και υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης του.

Μεγαλύτερη ενόχληση έχει προκαλέσει μάλιστα η πρόσφατη διεξαγωγή δημοσκοπήσεων στο twitter με θέμα την ευφυΐα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από χρήστες που αυτό-προσδιορίζονται ως υποστηρικτές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα τα ευρήματα των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών σφυγμομετρήσεων, να προκαλούν σωρεία ειρωνικών αντιδράσεων και εκατοντάδες σχόλια χλευασμού.

Για κάποιον που δεν έχει μεγάλη σχέση με τον τρόπο που λειτουργούν τα πολιτικά account στο twitter είναι πολύ εύκολο να παραξενεύεται με το αποτέλεσμα και να φαντάζεται ακόμη και προβοκάτσια εναντίον του Πρωθυπουργού.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Στο διαδίκτυο και ειδικότερα στο twitter υπάρχει πληθώρα accounts που χειρίζονται συγκεκριμένα άτομα που ελέγχονται από τον ευρύτερο χώρο της ΝΔ. Είναι λογαριασμοί που πολλές φορές χρησιμοποιούνται και από διαφημιστικές εταιρείες, κυρίως για να υποστηρίξουν διαφημιστικά χασταγκ.

Είναι λοιπόν μαζικοί λογαριασμοί που ελέγχονται από συγκεκριμένους χρήστες, που είτε προσφέρουν επαγγελματικά τις υπηρεσίες τους στη ΝΔ είτε εθελοντικά, καθώς έχουν την δυνατότητα και την αξιοποιούν για να βοηθήσουν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.

Λίγα άτομα λοιπόν έχουν μεγάλες δυνατότητες. Κρατάμε αυτό.

Μέσα στο κόμμα της ΝΔ τώρα τα πράγματα δεν είναι όλα ρόδινα καθώς υπάρχει κύμα διαμαρτυρίας κατά της πολιτικής της Κυβέρνηση στο θέμα του μεταναστευτικού.

Υπάρχουν άγριες αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο σε όλους τους νόμους που η Κυβέρνηση φτιάχνει κέντρα μεταναστών για να  εγκαταστήσει εκεί μετανάστες από τα νησιά για να τα από-συμφορήσει.

Όποιος παρακολουθεί με προσοχή τα social media είναι εύκολο να αντιληφθεί την οργή που επικρατεί σε αυτές τις περιοχές.

Η οργή αυτή λοιπόν διοχετεύεται στο διαδίκτυο με παράπονα και δημόσιες αρνητικές τοποθετήσεις  για την Κυβέρνηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Στις ψηφοφορίες λοιπόν αυτές στο διαδίκτυο πολλοί υποστηρικτές της ΝΔ βρίσκουν την δυνατότητα να εκφράσουν την οργή, τη λύπη, το παράπονο τους.

Έτσι καταλήγουμε οι δημοσκοπήσεις αυτές, στις οποίες έχουν ευκολότερη πρόσβαση γαλάζιοι οπαδοί, να έχουν τέτοιου είδους αρνητικά αποτελέσματα για τον Πρωθυπουργό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here