Καταγγελία Πέτρου Κόκκαλη: Στα χέρια Γερμανού Ευρωβουλευτή το Ελληνικό σχέδιο για το Ταμείο Ανάπτυξης.

0
325

Σε μια Σοβαρή Καταγγελία που εγείρει πολλά ερωτηματικά, προχώρησε ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, συνεργαζόμενος με την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Πέτρος Κόκκαλης με ανάρτησή του στα Social Media αποκαλύπτει ότι Γερμανός ευρωβουλευτής του ΕΛΚ, στο οποίο ανήκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, έχει στα χέρια του το Ελληνικό Σχέδιο για το Ταμείο Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας, που μέχρι αυτή την ώρα ουδείς Έλληνας πολίτης, Βουλευτής, ή Ευρωβουλευτής έχει δει.

«Ο Γερμανός ευρωβουλευτής της Δεξιάς (ΕΛΚ), Μάρκους Φέρμπερ, έχει στα χέρια του το Ελληνικό Σχέδιο για το Ταμείο Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας, που μέχρι αυτή την ώρα ουδείς Έλληνας πολίτης, βουλευτής, ή ευρωβουλευτής έχει δει. Μία ερώτηση είναι ποιος του το έδωσε.

Το πιο βασανιστικό ερώτημα, όμως, είναι πώς θα προχωρήσουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία αν η κυβέρνηση συνεχίσει να απαξιώνει τους θεσμούς, τους πολίτες και το πολιτικό προσωπικό της χώρας, με συμπεριφορές και πρακτικές που δεν τιμούν κανέναν εκλεγμένο δημοκρατικής χώρας».

Ο Ευρωβουλευτής επισημαίνει ότι το ένα ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος του το έδωσε την στιγμή που κανένας στην Ελλάδα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για αυτό, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι πώς θα προχωρήσουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία αν η κυβέρνηση συνεχίσει να απαξιώνει τους θεσμούς, τους πολίτες και το πολιτικό προσωπικό της χώρας, με συμπεριφορές και πρακτικές που δεν τιμούν κανέναν εκλεγμένο Δημοκρατικής χώρας.

Ο Πέτρος Κόκκαλης παραθέτει το σχετικό δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας που το επιβεβαιώνει:

https://amp2.handelsblatt.com/…/corona-pandem…/27013932.html

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Γιάνης Βαρουφάκης: Το Ελληνικό αποτελεί τον ορισμό της διαπλοκής 23/03/2021.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code