Καταγγελία σοκ της Ντόρας Μπακογιάννη: Ο Θέμος Αναστασιάδης εκβιάζει επιχειρηματίες και πολιτικούς μέσω της εφημερίδας του!!

0
146

«Αυτός ο κύριος, πηγαίνει «βόλτα» 1,5 εκατ. ευρώ μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας και κανείς δεν τον ρωτά που τα βρήκε!!».

Σε ομιλία της σε συγκέντρωση στην Αργυρούπολη στις 06/12/2011, η Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, θέλοντας να καταδείξει πως όλα αυτά τα χρόνια στην πολιτική, δεν έχει δημιουργήσει εξαρτήσεις, και δεν έκανε πράγματα για τα οποία σήμερα πρέπει να φοβάται, θύμισε στους παρευρισκόμενους, πως δεν δίστασε να θίξει πρόσωπα που σήμερα είναι «ταμπού» στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην περίπτωση του εκδότη του ΘΕΜΑΤΟΣ Θέμου Αναστασιάδη και στη συνομιλία που είχε μαζί του.

Του είπε ότι δεν φοβάται κανέναν, γιατί ενώ έχουν ερευνήσει την πολιτική της ζωή όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν βρήκε να της προσάψει το παραμικρό.

«Αντιθέτως», είπε η κυρία Μπακογιάννη, «αυτός ο κύριος που βγαίνει αρθρογραφώντας στην εφημερίδα του και ζητά από τους Έλληνες να πληρώσουν τους φόρους τους, και μιλά γι’ αυτούς που έχουν χρήματα στην Ελβετία, πηγαίνει «βόλτα» 1,5 εκατ. ευρώ μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας και κανείς δεν τον ρωτά που τα βρήκε!!». Άλλωστε έχω αναφερθεί και στη Βουλή γι’ αυτό το θέμα».

«Αυτός ο κύριος», λοιπόν, συνέχισε η Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», «κάνει κριτική από την εφημερίδα του, και εκβιάζει από επιχειρηματίες μέχρι πολιτικούς»!

{videobox}8WZXpq9uNNg{/videobox}

ΣΦΑΓΗ Μητσοτάκη με Ντόρα για το απαγορευμένο βίντεο με τον Θέμο Αναστασιάδη!

Αυτός ο κύριος που βγαίνει αρθρογραφώντας στην εφημερίδα του και ζητά από τους Έλληνες να πληρώσουν τους φόρους τους, και μιλά γι’ αυτούς που έχουν χρήματα στην Ελβετία, πηγαίνει «βόλτα» 1,5 εκατ. ευρώ μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας και κανείς δεν τον ρωτά που τα βρήκε!!».

Τα λόγια αυτά είναι από παλαιότερη δήλωση της Ντόρας για τον Θέμο Αναστασιάδη τον οποίο είχε κάνει ρόμπα και από το βήμα της βουλής στις 19/12/2010.

Ο Κυριακος προσπαθεί να εξαφανίσει τις δηλώσεις της αυτές γιατί πιστεύει ότι με τη στήριξη του Θεμου θα γίνει πρωθυπουργός, μάλλον ονειρεύεται αντίστοιχα πρωτοσέλιδα για αντάλλαγμα όπως αυτά που έφτιαχνε ο Θέμος για το ΠΑΣΟΚ.

Το θέμα πάντως με το πρώτο Θέμα είναι πολύ σοβαρό καθώς από την οικογένεια Μητσοτάκη ο Κυριάκος είναι το μαύρο πρόβατο που συμμαχεί μαζί του με αντάλλαγμα τι; Τη σιωπή του κομιστή; Γιατί η αξιοπιστία της στήριξης του είναι μηδενική! 

Η Ντόρα Μπακογιάννη – Ανεξάρτητη Βουλευτής Α’ Αθήνας στο απαγορευμένο βίντεο: 

{videobox}19jKbRWt0ZA{/videobox}

Υ.Γ. Αυτή είναι η αξιοπιστία των αποκαλυπτικών ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» που κυκλοφορούν….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here