Καταγγελία-Σοκ του Γρηγόρη Σαραφιανού Πρόεδρου Ιδιωτικών Κλινικών: «Τον Σεπτέμβριο μας έλεγαν είμαστε καλά, δεν θα σας χρειαστούμε και τώρα είμαστε απροετοίμαστοι».

0
354

Αν ισχύει αυτό οι ευθύνες είναι πολύ σοβαρές

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, Γρηγόρης Σαραφιανός μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ εξήγησε το σκεπτικό της αρνητικής απάντησης:

«Το σκεπτικό είναι ότι δεν θέλουμε να μεταδώσουμε τη νόσο σε ασθενείς που δεν νοσηλεύονται με κορονοϊό. Είχαμε βρει δυο κέντρα αποκατάστασης τα οποία είναι περιφερειακά. Δεν δέχτηκαν οι ιδιοκτήτες.

Μετά προτείναμε άλλα δύο νοσοκομεία, όπου γίνονταν διεργασίες και θα μπορούσαν να ανοίξουν αυτά. Οι δικοί μας είναι αυτοί που πήραμε από τα κρατικά νοσοκομεία για να τα αδειάσουμε. Ο απλός πολίτης φοβάται να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που νοσούν. Αντί να σώσουμε ανθρώπινες ζωές θα μεταδώσουμε την ασθένεια;

Δεν μπορούμε να απομονώσουμε τα περιστατικά. Αυτό ισχύει Πανελλαδικά. Άνοιξε και το 424. Αν γίνει επίταξη, αναγκαστικά δεν θα παρανομήσουμε. Εκεί θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Αν υπάρξει μετάδοση θα είναι λυπηρό. Θα τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».

Υ.Γ. Γιαννακός ΠΟΕΔΗΝ: Από Αλεξανδρούπολη μέχρι Αθήνα δεν υπάρχει ούτε μια ΜΕΘ κενή.

Ο Μιχάλης Γιαννακός είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τον Γιώργο Σιαδήμα και την Αλέξανδρο Κλώσσα:

Η κατάσταση στα Νοσοκομεία: «Από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Αθήνα δεν υπάρχει ούτε μια ΜΕΘ κενή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here