Καταπληκτική χρονιά για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς!

0
241

Για «ονειρεμένη χρονιά που έκλεισε με καταπληκτικό τρόπο» κάνει λόγο ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς, προχωρώντας σε απολογισμό της περιόδου που πέρασε, την οποία χαρακτηρίζει ως την πιο κορυφαία και συναρπαστική.

Και βέβαια έχει δίκιο, καθώς το 2016 σημαδεύτηκε μέχρι σήμερα με υψηλές επιδόσεις και πολλές και μεγάλες διακρίσεις, όχι μόνο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αλλά και σε διεθνείς συναντήσεις, με αποκορύφωμα τις παγκοσμίου επιπέδου διακρίσεις δυο αθλητών του Συλλόγου, που αποτελούν μέγιστη τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για την πόλη της Κηφισιάς.

Ειδικότερα:

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου, αθλήτρια των 100μ. με εμπόδια, θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογο και την πόλη της Κηφισιάς στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο ζωής που έχει κάθε αθλητής.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Παίδων στο επί κοντώ, ενώ κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς Αγώνες Παίδων.

Εκτός αυτών και άλλοι αθλητές του Συλλόγου κέρδισαν μετάλλια σε ευρωπαϊκούς και βαλκανικούς αγώνες, στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα και στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου.

Και η χρονιά έκλεισε με τον πιο συναρπαστικό τρόπο, αφού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Α-Γ που έγινε στη Λάρισα 30-31/7/2016, τόσο οι νέοι όσο και οι νέες, αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος.

«Οι αθλήτριες και οι αθλητές, οι προπονήτριες και οι προπονητές, είναι άξιοι κάθε επαίνου» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here