ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

0
309

Την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή επέλεξε για το βάπτισμα του πυρός στις lifestyle Τήλε-εμφανίσεις του ο Αλέξης Τσιπρας.

Μια εικόνα ασυνήθιστη όπως αυτή του Κουτσούμπα στην Ναταλία Γερμανού που αποδεικνύει πως πλέον οι εποχές έχουν αλλάξει.

Πλέον η Εισβολή του lifestyle στην Πολιτική που εγκαινίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαν υποψήφιος Αρχηγός της ΝΔ πριν κάποια χρόνια με την εμφάνιση του στην εκπομπή της Τατιάνας Σταεφανιδου, γίνεται «καθεστώς» και αναγκαίο «επικοινωνιακό εργαλείο».

Όσο αφορά τώρα την Ουσία της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στην συγκεκριμένη εκπομπή, ο Πρόεδρος του Σύριζα τόνισε μεταξύ άλλων:

Πιστεύει κανείς ότι θα με υποδεχόταν ο Καγκελάριος Σολτς να μιλήσουμε για την προοπτική μιας Προοδευτικής Κυβέρνησης στην Ελλάδα, εάν θεωρούσε ότι στόχος μας είναι να…κλείσουμε τις τράπεζες; Είναι αστείο. Δεν υπάρχει σήμερα κίνδυνος χρεοκοπίας των τραπεζών. Υπάρχει κίνδυνος χρεοκοπίας των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Όχι μόνο δε θα επιβάλουμε νέους φόρους, αλλά θα μειώσουμε τον ΦΠΑ και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης. Το 2022 τα έσοδα στα δημόσια ταμεία από τους έμμεσους φόρους ήταν παραπάνω από το κανονικό κατά 4,5 δις ευρώ. Αυτή είναι η λεγόμενη κρατική αισχροκέρδεια.

Έχω κατηγορηθεί ότι εξαπάτησα και ότι έκανα κωλοτούμπα. Η ιστορία είναι αυτή που θα κρίνει και νομίζω ότι ο καθένας που νηφάλια μπορεί να κάνει μία αποτίμηση, δύο πράγματα μπορεί να πει:

Ότι η πρόθεσή μας ήταν να φτάσουμε μέχρι τέρμα για να τιμήσουμε την εντολή του Ελληνικού λαού και ότι η τελική απόφαση που είναι η ηγετική επιλογή-είναι η απόφαση που ανήκει σε έναν-ήταν απόφαση να προστατεύσουμε τη χώρα και τον ελληνικό λαό από μία καταστροφή που φαινόταν ότι οι εταίροι μας είχαν προετοιμαστεί γι’ αυτή.

Κάναμε λάθη, αλλά υπηρετώντας μια ορθή επιλογή, πετυχαίνοντας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, κάτι που δεν είχαν καταφέρει τρεις διαδοχικές κυβερνήσεις.

Αντιδράσαμε ακαριαία στην υπόθεση Γεωργούλη. Η κυρίαρχη αντίληψη-που δίνουμε μάχη να ξεπεράσουμε-είναι ότι μόλις βλέπουμε μία γυναίκα να καταγγέλλει λέμε «γιατί τώρα;». Γιατί έτσι! Γιατί όποτε θέλει, αρκεί να την ενθαρρύνουμε να το κάνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here