Καταρρέει η Κυβέρνηση στη Μύκονο-Χάος στο νησί μετά το lockdown-Ταφόπλακα στον τουρισμό.

0
513

Χιλιάδες ακυρώσεις κρατήσεων για τη Μύκονο καταγράφονται από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα έκτακτα μέτρα για το νησί ενώ υπάρχουν φόβοι πως οι ακυρώσεις θα συνεχιστούν και σε άλλα Ελληνικά νησιά καθώς η Ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται πλέον αναξιόπιστη στο εξωτερικό.

Οι επιχειρηματίες είναι σοκαρισμένοι από την εξέλιξη και η οργή για την κυβέρνηση Μητσοτάκης ξεχειλίζει από παντού καθώς το νησί πλέον βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Μάλιστα με κοινή ανακοίνωσή τους, το Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης και Εστίασης Μυκόνου και το Σωματείο Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου, ξεσπάνε κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ακόμη 11 ημέρες χαμένες είναι ένας επαγγελματικός αιώνας για εμάς τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δήλωσε πως η στάση ορισμένων ανεύθυνων/ανεμβόλιαστων δεν θα περιορίσει τα δικαιώματα των εμβολιασμένων».

Είχε πει χαρακτηριστικά:

«Η χώρα δεν θα ξανακλείσει από τη στάση ορισμένων. Θα δώσει ελευθερία στους πολλούς. Και προστασία σε όλους. Γιατί δεν κινδυνεύει η Ελλάδα, αλλά οι ανεμβόλιαστοι Έλληνες».

Υ.Γ. Ανοίγουν σαμπάνιες οι Τούρκοι για το lockdown στη Μύκονο: Μας στέλνουν όλους τους τουρίστες τους λένε και γελάνε.

Χαράς ευαγγέλια για τους Τούρκους το lockdown στην Μύκονο καθώς η Ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται πλέον αναξιόπιστη στο εξωτερικό και προχωρά σε lockdown στον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της χώρας που είναι η τουριστική βιτρίνα της χώρας μας.

Η Ελλάδα χάνει πλέον την αξιοπιστία της καθώς παρόλο που η Μύκονος έχει τεράστιο ποσοστό εμβολιασμενων προχωρά σε lockdown και κατά συνέπεια ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για lockdown και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς.

Η Τουρκία λοιπόν είναι έτοιμη να αρπάξει τους τουρίστες που θέλουν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα αλλά και αυτούς που θέλουν να κάνουν διακοπές στο Αιγαίο και σκέφτονται να αναβάλουν το ταξίδι τους στη χώρα μας λόγω των νέων εξελίξεων.

Υ.Γ. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ στη Μύκονο ο εμβολισμός καλύπτει το 103,6%. Πως γίνεται τώρα αυτό, ούτε οι ίδιοι ξέρουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here