Κατρούγκαλος σε Λοβέρδο: Θέλετε να πάτε με την ΝΔ; Να πάτε!

0
197

Σκληρή απάντηση στον Ανδρέα Λοβέρδο έδωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με αφορμή την επίθεση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον εκβιασμό όσων παρακολουθούσε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Α. Λοβέρδος είχε δηλώσει στη Βουλή ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται» και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία θέλουν την συνεργασία με τη ΝΔ δεν θεωρώ σωστό να χρησιμοποιούν αυτόν τον υπονομευτικό τρόπο και καλό θα είναι να μην υποσκάπτουν το κλίμα»…απάντησε ο Γ. Κατρούγκαλος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η θέση μας στο θέμα των παρακολουθήσεων είναι σαφής. Θεωρούμε ότι με την προσπάθεια της συγκάλυψης η κυβέρνηση προσπαθεί όχι μόνο συγκάλυψη ευθυνών Πρωθυπουργού, αλλά να εκβιάσει και το ΠΑΣΟΚ και να το κρατήσει όμηρο»...τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Εγώ θέλω να πιστεύω στις δηλώσεις του ίδιου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ που λέει ότι θέλει μια κυβέρνηση προοδευτική. Και την επόμενη δήλωση που λέει ότι είναι καιρός πλέον η ΝΔ να πάει στην αντιπολίτευση. Θέλω λοιπόν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να είναι προσεκτικά και να μην παρερμηνεύουν τις δηλώσεις του Προέδρου τους και να μη χρησιμοποιούν τοξικές εκφράσεις όσο πηγαίνουμε σε εκλογές. Θέλετε να πάτε με τη ΝΔ κύριε συνάδερφε; Να πάτε!».

Ο  Λοβέρδος είπε ότι η απάντηση Κατρούγκαλου είχε «προβοκατόρικα χαρακτηριστικά» και δήλωσε ότι «δεν πρέπει να την σχολιάσω» επαναλαμβάνοντας πως «πολιτικές με απειλές κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κάνει».

Υ.Γ. Ανδρέας Λοβέρδος: Ο…158ος Βουλευτής της Ν.Δ.

Όταν η σύζυγος του Ανδρέα Λοβέρδου «βολεύτηκε» στο Δημόσιο και ο Κούλης την απέλυσε…(ΕΙΚΟΝΑ) – Makeleio.gr

Η υπομονή αρκετών εντός του ΠΑΣΟΚ έχει εξαντληθεί…

Στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και μεγάλο διάστημα ο Ανδρέας Λοβέρδος λειτουργεί ανοικτά σαν ο 158ος Βουλευτής της Ν.Δ.

Το θέμα είναι ότι ούτε ο ίδιος και πολύ περισσότερο ούτε και το Μέγαρο Μαξίμου καταβάλλουν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να κρύψουν αυτή την πολιτικά ανάρμοστη σχέση. Αντιθέτως, κάνουν ότι μπορούν ώστε με επιδεικτικό τρόπο να την επιβεβαιώνουν.

Από τις απωθητικές αβρότητες που ανταλλάσσει ο τέως υπουργός με τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτηρίζει «Μικρό Αδελφό», μέχρι το πανθομολογούμενο δίχτυ προστασίας που άπλωσε πάνω του το Μαξίμου στην πιθανολογούμενη εμπλοκή του στο Σκάνδαλο Novartis, απ’ όπου «καθάρισε» με ελαφρές αμυχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here