ΣΚΛΗΡΗ Απάντηση του Γιώργου Θωμάκου στον Βασίλη Ξυπολυτά.

0
681

Σε συνέχεια της χθεσινοβραδινής απάντησης στην απάντηση της πρώτης επιστολής Ξυπολυτά, επανέρχεται ο κ. Γιώργος Θωμάκος χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Η Επιστολή του κ. Θωμάκου έχει ως ακολούθως:

ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ  ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Δεύτερη μακροσκελή ανακοίνωση και αφού προηγήθηκε ορθή επανάληψη  (sic!) της πρώτης, χρειάστηκε ο «επιλαχών» κ. Ξυπολυτάς, για να καταλήξει ότι τυγχάνω  μειωμένης ηθικής!

Με τη γνωστή σ’ εμάς αλαζονεία κι έπαρση του, εκδίδει  εφτά μήνες πριν, το εκλογικό  αποτέλεσμα με  εκείνον σίγουρο νικητή και τοποθετώντας από σήμερα την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ», στην  Αντιπολίτευση!

Θα του εξηγήσουν  διαφημιστές και επικοινωνιολόγοι,  ότι η αλαζονεία ηττάται κατ’ εξακολούθηση στον Δήμο μας.

Επιμένει ότι θα δείχναμε μεγαλύτερο Πένθος για τους χαμένους Συμπατριώτες μας, εάν για τα Κατεπείγοντα θέματα του Δήμου μας, συνεδριάζαμε διά «περιφοράς».

Δεν γνωρίζει ο «ειδικός» κ. Ξυπολυτάς,  ότι για τη συγκεκριμένη διαδικασία  απαιτείται συμμετοχή τουλάχιστον των 2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου;  Δηλαδή να συμμετέχουν  απομακρυσμένα διά της ψήφου τους.  Κάτι σχεδόν ανέφικτο σε Δημοτικό Συμβούλιο 14 Παρατάξεων, όπως της Κηφισιάς.

Ας συνηθίσει ότι σε μάς  «και οι κρίνοντες κρίνονται».  Ο μακρύς δρόμος προς τις Αυτό-διοικητικές Εκλογές, δεν θα είναι για εκείνον, σπαρμένος με ρόδα.

Θα κρίνεται  για όσα Αμετροεπή και Επιπόλαια λέει και γράφει, αλλά όχι μόνο: Για τις πράξεις και παραλείψεις του, ως επίλεκτο στέλεχος (έως το 2019) της  παλιάς Διοίκησης του Δήμου μας, αλλά  και ομοίως στον ευαίσθητο τομέα των Συγκοινωνιών.

Συνεχίζουμε στα Καθήκοντα μας, μαζί με Καινοτομίες, όσο για τον «επιλαχόντα»:    Παλαιοκομματικός είναι, θα  περάσει!

Υ.Γ. Πληροφορηθήκαμε από Αναγνώστη μας το εξής Ευτράπελο του κ. Βασίλη Χυπολυτά στον ευαίσθητο τομέα των Συγκοινωνιών:

Πριν μερικούς μήνες ο κ. Βασίλης Χυπολυτάς επισκέφτηκε, κατόπιν αιτήματός του, τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο «ο Κηφισός» στην Περιοχή Αδαμών και του ανακοίνωσε ότι μπορεί εντός περίπου 10 ημερών να ικανοποιήσει το  πάγιο αίτημα που είχε ο Σύλλογος  «ο Κηφισός» για την επέκταση της γραμμής του λεωφορείου στην περιοχή  του Γράμμου, της δεύτερης συνοικίας των Αδαμών.

Είπε μάλιστα στον Σύλλογο ότι το μόνο που θα χρειασθεί είναι μια σχετική απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς!

Όταν ρωτήθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς για το εν λόγω θέμα, αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Χυπολυτάς  είχε πλήρη άγνοια  του σημαντικού γεγονότος ότι  η ΟΣΥ  δεν είναι η άμεσα αρμόδια για την επέκταση αλλά ο ΟΑΣΑ!

Τελικά η επέκταση της γραμμής έγινε μεν, αλλά όχι σε όλη την έκταση της, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Συλλόγου «ο Κηφισός» με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισίας και με απόφαση του ΟΑΣΑ.

Παρόλα αυτά, ο κ. Χυπολυτάς  με Αλαζονικό ύφος και με απέραντο Θράσος, ανάρτησε στο διαδίκτυο  σχετική  ανακοινώνει, ότι ο κατόπιν προσωπικών του ενεργειών,  ικανοποίησε το συγκοινωνιακό  αίτημα της περιοχής!…ΕΛΕΟΣ!!…..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ Kifisia Press: Για τις διαχρονικές πράξεις και παραλείψεις του κ. Χυπολυτά, ως επίλεκτο στέλεχος (έως το 2019) της  παλιάς Διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς,  θα επανέλθουμε εν καιρώ λεπτομερώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here