Κελαηδάει ακατάπαυστα ο Ισραηλινός Ντετέκτιβ Aviram Azari!

0
130

Αναμένονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις (στο FBI), από τον άνθρωπο που υπέκλεπτε 17 βουλευτές και την «δημοκρατία», τις παραμονές των εκλογών!

Σε ποταμό αποκαλύψεων, προς το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, εξακολουθεί να προβαίνει ο Ισραηλινός ντετέκτιβ Aviram Azari.

Σύμφωνα με ακλόνητα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στον Άρειο Πάγο, ο Aviram Azari είχε υποκλέψει (για  λογαριασμό των εντολέων του) χιλιάδες emails 17 Ελλήνων Βουλευτών, του εκδότη και συνεργατών της εφημερίδας «δημοκρατίας», καθώς και των δικηγόρων της εφημερίδας στην Αθήνα και στο Λονδίνο.

Ο Aviram Azari ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Νότιας Περιοχής της Νέας Υόρκης πέρυσι τον Απρίλιο. Έκτοτε αναμένει την ανακοίνωση της -αναμενόμενης ως πολυετούς- ποινής του για το χάκινγκ υπολογιστών και emails υπηρεσιών, εταιριών και ιδιωτών στην Αμερική και την Ευρώπη.

Η Ελληνική πτυχή της δράσης του Aviram Azari αφορά την υποκλοπή στοιχείων από πρόσωπα που ερευνούσαν τους πρωταγωνιστές της «Λίστας Λα γκαρντ» και από φορείς που εμπλέκονταν είτε στη διερεύνησή της είτε σε τομείς ύψιστου εθνικού ενδιαφέροντος, όπως η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής των Ελλήνων.

Όμως, ενώ η ανακοίνωση της ποινής του Aviram Azari, αναμενόταν να γίνει τον Ιούλιο του 2022, οι δικηγόροι του, οι Αμερικανικές Αρχές και το δικαστήριο συμφωνούν σε διαδοχικές δίμηνες και τρίμηνες αναβολές της.

Η αιτία είναι ότι ο Aviram Azari-κατά το κοινώς λεγόμενο-«κελαηδάει» τόσο πολύ για τόσες πολλές υποθέσεις και για τόσο πολλά πράγματα, ώστε να καθίστανται απαραίτητες η μία παράταση μετά την άλλη.

Έτσι, η ανακοίνωση της ποινής του, η οποία αναμενόταν σήμερα, μετατέθηκε στις 29 Μαρτίου 2023, δηλαδή λίγες ημέρες ή λίγες εβδομάδες πριν από τις Ελληνικές Εκλογές.

«Αποκρυπτογράφηση» χιλιάδων emails

Israeli charged in global hacker-for-hire scheme wants plea deal

Όπως εξηγεί στη «δημοκρατία» δικηγόρος της Νέας Υόρκης με άμεση γνώση της υπόθεσης, ο Aviram Azari, την περίοδο αυτή, αποκαλύπτει στις Αρχές των ΗΠΑ στοιχεία για μη Ελληνικές υποθέσεις.

Ωστόσο, ορισμένες ώρες (και όποτε χρειάζεται) συνεργάζεται με τις Αμερικανικές Αρχές και για την «αποκρυπτογράφηση» εκατοντάδων (ίσως και χιλιάδων) emails που αντάλλασσε με τους εντολείς του σχετικά με τη «Λίστα Λα γκαρντ».

Τα περισσότερα από αυτά τα emails είχαν γραφτεί στην Εβραϊκή γλώσσα και περιείχαν συντομογραφίες, οπότε δεν ήταν δυνατόν να μεταφραστούν πέρυσι.

Τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία επιβεβαιώνουν την ανάμειξη και δεύτερου χάκερ (συνεργάτης του Aviram Azari), αλλά και δεύτερου ντετέκτιβ με επαγγελματική έδρα σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here