Κλείνουν 60 Hot Spots ξαφνικά και τους ξαμολάνε…..και όποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ!

0
550

Κατασκεύασαν Μουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Επικράτεια. Ετοιμάζονταν να ανοίξουν και άλλες να τις κάνουν 90…

Και ξαφνικά ο Μηταράκης ανακοίνωσε στο OPEN ότι θα τις κλείσουν τις περισσότερες  για να τους αφήσουν να διασκορπιστούν σε όλη την Επικράτεια  και να μην ξέρεις από που θα σου έρχεται ο Ισλαμιστής να σε σακατέψει όταν ξεσπάσει η ΟΡΓΗ από την Πείνα που έρχεται με το σχέδιο Κορωνοιός  η όταν θα στήσουν το πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία και μετατραπούν από εν δυνάμει στρατό του Ερντογάν σε Τζιχαντιστες εναντίον των Ελλήνων…

Μέχρι το ΜΠΑΜ θα τρώνε στην υγειά του Έλληνα με δεκάδες επιδόματα ατομικά 550 + 2.500 για το κάθε παιδί τους το μήνα και με δάνεια εγγύηση του Κράτους η επιδότηση ενοικίου κ.α.

Τους ξαμολάνε όλους δηλώνει ο Μηταράκης και όποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ….Ετοιμαστείτε αυτό που έρχεται θα είναι η ΣΦΑΓΗ και ο ΤΡΟΜΟΣ…σε συνδυασμό με την ΠΕΙΝΑ την εξαθλίωση των Ελλήνων από το σχέδιο Σόρος -Βερολίνου-Bill Gates που εκτελούν οι  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ… που κατσικώθηκαν στο Πολιτικό σκηνικό της Χώρας.

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ στο VIDEO: Εκτελούμε την αποστολή μας!! Μιλάμε για κλείσιμο Δομών και όσων βρίσκονται σε Ξενοδοχεία και θα κρατήσουμε τις Δομές στα νησιά του Αιγαίου. Από τις 92 ΔΟΜΕΣ που έχουμε σήμερα θα κλείσουν οι 60 και θα μείνουν 32. Ο καθένας λαθρομετανάστης που θα μείνει έξω από δομές θα υποστηρίξει τον εαυτό του για να συντηρηθεί.

Και μόλις τους αμολήσουν και τους αφήσουν χωρίς επιδόματα η γίνει πόλεμος με την Τουρκία νομίζεται ότι θα αφήσουν τίποτα όρθιο;

Έτσι κι αλλιώς και από τις ΔΟΜΕΣ αυτό το σχέδιο επίθεσης θα εκτελεστεί αν χρειαστεί πριν την αμόλα!!

Η Γενοκτονία προ των πυλών…ΕΡΧΕΤΑΙ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here