Κλιμακώνεται το Αντάρτικο στη ΝΔ-Στο κάδρο και ο Πρωθυπουργός.

0
394

Σε κατάσταση παρατεταμένης εντροπίας έχει εισέλθει η ΝΔ καθώς οι προστριβές και οι κραδασμοί στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη.

Η καταψήφιση των ρυθμίσεων για την συνεπιμέλεια των παιδιών, από δύο κορυφαίες βουλευτίνες, την Μαριέττα Γιαννάκου και την Όλγα Κεφαλογιάννη είναι η πλέον έντονη διαφοροποίηση, ωστόσο αντανακλά την διάχυτη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η Κυβέρνηση, την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενη, ανακοίνωσε διά της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελείας Πελώνη ότι σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας δεν τίθεται ζήτημα κομματικής πειθαρχίας!…

Οι δύο κυρίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν ήταν οι μόνες που διαφωνούσαν με τον τρόπο που ρύθμισε τον χρόνο μεταξύ των δύο γονέων το νομοσχέδιο του Κώστα Τσιάρα. Ήταν αρκετοί οι βουλευτές που συμφωνούσαν μαζί τους, ωστόσο απέφυγαν να καταψηφίσουν, ακριβώς για να μην προκαλέσουν ενδοκυβερνητική κρίση.

Ήταν η πρώτη διαφοροποίηση της Μαριέττας Γιαννάκου. Αν και όπως λένε οι βουλευτές που συνομιλούν μαζί της έχει πολλές επιφυλάξεις για πλευρές της κυβερνητικής πολιτικής, κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης, εντούτοις δεν ξεχνά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έβαλε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και δεν θέλει να δείξει αχαριστία.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, πάλι έχει πολλούς λόγους να είναι δυσαρεστημένη και έχει επανειλημμένως ασκήσει κριτική, ακόμη και για την «ανέμελη» βόλτα του Πρωθυπουργού στην Πάρνηθα.

Η κ. Κεφαλογιάννη έχει να συνομιλήσει με τον Πρωθυπουργό πριν τις εκλογές του 2019. Ο  Μητσοτάκης αθέτησε την υπόσχεση που της είχε δώσει ότι θα τις ανέθετε το ενοποιημένο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Μάλιστα δεν της τηλεφώνησε καν ο ίδιος για να της προτείνει το υπουργείο Τουρισμού, το οποίο τελικά και αρνήθηκε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κ. Κεφαλογιάννη, από τις πιο δημοφιλείς βουλευτές δεν έχει πει την τελευταία λέξη της.

-Συνεχείς διαφοροποιήσεις

-Επιφυλάξεις και για την Προανακριτική

-Στο στόχαστρο και ο Πρωθυπουργός

Η Συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here