ΚΟΛΑΦΟΣ ο Ιωάννης Μάζης για Μητσοτάκη: Ζούμε σε μια Δικτατορία για όποιον διαφωνεί με την Kυβέρνηση!

0
304

«Στη Χούντα ο εχθρός φορούσε στολή, σήμερα όλοι φοράνε κοστούμια»!…

Τα όσα λέει για τον «Τηλεοπτικό Αποκλεισμό» του λόγω των ορθολογικών απόψεων που έχει για τα Ελληνοτουρκικά αλλά και τις Γεωπολιτικές εξελίξεις σοκάρουν.

Ο ζωγράφος Ιωάννης Μάζης! Ο Καθηγητής Γεωπολιτικής στο ΕΚΠΑ, σε μία συνέντευξη που «Τσακίζει Κόκκαλα»!

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης αρνήθηκε για ακόμη μία φορά πρόταση να πολιτευτεί σε εκλόγιμη θέση ψηφοδελτίου Επικρατείας και προτίμησε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ζωγραφική με την οποία ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια.

Τα όσα λέει για τον «Τηλεοπτικό Αποκλεισμό» του λόγω των ορθολογικών απόψεων που έχει για τα Ελληνοτουρκικά αλλά και τις Γεωπολιτικές εξελίξεις σοκάρουν. Ο Πανεπιστημιακός καθηγητής έχει αποκλειστεί από σχεδόν όλα τα «Συμβατικά» μέσα ενημέρωσης!!

Ο Αποκλεισμός Του έχει γίνει κατ’  εντολή της Κυβέρνησης, υποστηρίζει και μιλά ανοιχτά για στοιχεία Δικτατορίας και Ολοκληρωτισμού:

Vector illustration of a giant army boot trampling on a man, dictator, freedom of speech, authority concept

«Όταν αποκλείονται Πανεπιστημιακοί επειδή απλά οι απόψεις τους δεν είναι ευχάριστες στην Κυβέρνηση για τι άλλο να μιλήσεις».

Δηλώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Mανδαρίνος κανενός και θα εξακολουθεί να λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί ένας Πανεπιστημιακός Καθηγητής.

Ο κ. Μάζης εξηγεί ότι ζωγραφίζει, γιατί εκεί φτιάχνει τον κόσμο με τα χέρια του. Κάνει στο «militaire channel» μια εξαιρετική ανάλυση για τον Τουρκικό κίνδυνο, ασκώντας δριμεία κριτική στον τρόπο με τον οποίο εξακολουθούμε να τον αντιμετωπίζουμε.

Μιλά επίσης για την Παιδεία που αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας μιας χώρας…Τα όσα συμβαίνουν σε αυτό το χώρο στην Ελλάδα τρομάζουν και ο κ. Μάζης αφηγείται κάποια από  αυτά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here