Κουβέντα δεν είπε ο Μητσοτάκης για την επίθεση του «Τουράν» στο Αρσάχ: Εξίσωσε Τούρκους-Αζέρους και Αρμένιους…του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου.

0
461

«Τασσόμαστε υπέρ του άμεσου τερματισμού όλων των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ» δήλωσε ενώπιον του Γ.Γ. Γενς  Στόλτεμπεργκ, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν καταδίκασε την συντονισμένη Τουρκική επίθεση κατά των Αρμενίων αντίθετα κιόλας τους εξίσωσε!

Κάποιος πρέπει να πει στον Πρωθυπουργό ότι στην λίστα των «καλών σχέσεων» με άλλα κράτη, τα ομόδοξα είναι στις πρώτες θέσεις και ειδικότερα αυτά των οποίων οι πολίτες έχουν υποφέρει μαζί μας στο παρελθόν από τον ίδιο βάρβαρο κατακτητή.

Γενοκτονία δεν υπέστη μόνο ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας αλλά και οι Αρμένιοι όπως και οι επίσης Ορθόδοξοι Ασσύριοι.

Αυτοί οι δεσμοί είναι ακατάλυτοι και υπεράνω ακόμα και των «λυκοφιλιών» εντός «Συμμαχίας», πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Τουρκικό συνασπισμό που επιχειρεί να αναβιώσει το μεγάλο «Τουράν».

Αν στην Κυβέρνηση δεν ξέρουν τι πάει να κάνει ο Ρ.Τ. Ερντογάν να τους πούμε εμείς. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν τους φτάνει στην Άγκυρα. Η ανασύστασή της είναι μόνο ο πρώτος «πυρήνας».

Εν συνεχεία θέλουν και την ενοποίηση της με το μεγάλο «Τουράν». Ο χώρος δηλαδή, μεταξύ της Ευρασίας που ξεκινάει από την Μογγολία και την κινεζική επαρχία Σιντσιάνγκ, των Ουιγούρων Τούρκων, μέχρι τον Καύκασο.

Άλλωστε πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος περιλαμβάνει όντως τουρκικά φύλα. Τάταροι, Αζέροι, Κιργίζιοι, Τουρκμένοι, Ουζμπέκοι, Καζάκοι (οι κάτοικοι των γνωστών πρώην κεντρικών σοβιετικών δημοκρατιών) είναι όλοι τους Τούρκοι.

Το όνειρο του Ρ.Τ. Ερντογάν δεν είναι να γίνει ο νέος Κεμάλ όπως αφελώς λένε κάποιοι στην Ελλάδα. Το όνειρό του είναι να γίνει ο νέος «Τζένκις Χαν» γιατί είναι αθεράπευτα μεγαλομανής, τόσο απλά.

Στο ζήτημα της Αρμενίας παίζεται η τύχη και του Ελληνισμού. Ήττα των Τούρκων εκεί θα τους κάνει να «μαζευτούν» και εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here