Κραυγή Αγωνίας της Προέδρου Ιατρών Δάφνης Κατσίμπα. «Έχουν κάνει εγκλήματα στην Θεσσαλονίκη»!

0
213

-Εγκληματικό ότι δεν έχουν γίνει ακόμη προσλήψεις ακόμη και σήμερα

-Εγκληματικό ότι αντιστοιχεί ένας γιατρός για 50 κρεβάτια

-Εγκληματικό που άδειασαν τα Κέντρα Υγείας για να στελεχώσουν τα δημόσια Νοσοκομεία

-Εγκληματικό που ο διοικητής ΥΠΕ σφράγισε τα περιφερειακά Ιατρεία από την Θεσσαλονίκη έως την Αλεξανδρούπολη. Θα πεθαίνει κόσμος λόγο Covid-19 χωρίς να έχει Covid-19 γιατί δεν υπάρχουν κρεβάτια.

«Δεν έχουμε κρεβάτια στην Βόρεια Ελλάδα ως την Λάρισα- Τελειώνουν οι αντοχές μας»

Καλεσμένη στο Kontra24 βρέθηκε την παρασκευή η Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Θεσσαλονίκης, Δάφνη Κατσίμπα, η οποία καθήλωσε με όσα ανέφερε σχετικά με τα κρεβάτια ΜΕΘ αλλά και όσα συμβαίνουν στις κλινικές.

«Εξαντλούμε κάθε όριο ώστε να μην διασωληνωθούν ασθενείς» σημείωσε η ίδια, ενώ μάλιστα σημείωσε ότι «αντιστοιχούν 1 ιατρός και 2 νοσηλευτές ανά 50 άτομα» εκφράζοντας τόσο τους φόβους τους όσο και την αγανάκτηση των γιατρών και των νοσηλευτών σχετικά τα λάθη της Κυβέρνησης.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις ιδιωτικές κλινικές και σημείωσε ότι «η μια ιδιωτική κλινική κρίθηκε ακατάλληλη κι η άλλη κλινική βρίσκεται σε όμιλο και δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό και είναι απλήρωτο» και συνέχισε λέγοντας «Δεν έχουμε επίταξη, αλλά ξε-επίταξη.  Νοικιάζουμε με διπλάσια Τιμή χωρίς να υπάρχει έλεγχος της κατάστασης από τις υπηρεσίες τους ΕΣΥ».

«Δεν είχε σχεδιαστεί τίποτα την προηγούμενη περίοδο. Οι κλινικές για παράδειγμα δεν έχουν κατάλληλο εξοπλισμό οξυγόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις ελλείψεις προσωπικού, χαρακτήρισε εγκληματικό το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει ακόμη προσλήψεις ακόμη και σήμερα.

Δείτε όσα είπε και τα συμπεράσματα δικά σας:

Υ.Γ. 18 άτομα με κορωνοϊό περιμένουν τώρα στην λίστα του ΕΚΑΒ για ένα κρεβάτι! Που είναι οι…1200 ΜΕΘ;

Με μια σειρά σοβαρά ερωτήματα που θέτουν ευθέως υπό αμφισβήτηση τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού στην Βουλή αλλά και της ηγεσίας του Υπ. Υγείας ότι υπάρχουν διαθέσιμες 1200 (1240 για την ακρίβεια ) κλίνες ΜΕΘ για το Σύστημα Υγείας, επανέρχεται ο πρώην αν Υπ Υγείας, στο ζήτημα της πανδημίας.

Παράλληλα στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται και στο θέμα της εθελοντικής προσφοράς του από τον περασμένο Μάρτιο να αξιοποιηθεί ως γιατρός εντατικολόγος στην πανδημία, αφήνοντας υπονοούμενα για σκοπιμότητα πίσω από την αβελτηρία να τον αξιοποιήσουν στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ΕΔΩ………

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code