Κρεσέντο λαϊκισμού από Μεϊμαράκη: Το «παλικαράκι» μετέτρεψε την Ελλάδα σε «μπανανία»!

0
373

Ένα ακόμα παραλήρημα λαϊκισμού από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, καθώς αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «παλικαράκι» που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε «μπανανία».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως θα λάβει και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή που θα του δοθεί για να βρεθεί λύση από την παρούσα Βουλή, δίχως να αποκλείει το ενδεχόμενο να συναντηθεί και με τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, τονίζοντας πως η ΝΔ είναι πανέτοιμη για τις εκλογές.

«Η ΝΔ δεν αιφνιδιάστηκε από αυτήν την απόφαση, αλλά είναι πανέτοιμη για τις εκλογές» είπε αρχικά και απάντησε σε σχετική ερώτηση πως θα αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή, επικοινωνώντας πρώτα με τον κ. Θεοδωράκη και την κ. Γεννηματά, δίχως να αποκλείει το ενδεχόμενο να συναντηθεί ακόμα και με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ακολούθησε ένα παραλήρημα λαϊκισμού από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «παλικαράκι» που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε «μπανανία», ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας «φασιστίζει».

Επίσης, τόνισε αρκετές φορές πως θα συναντηθεί πρώτα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ με αρκετή δόση ειρωνείας προέτρεψε τον Αλέξη Τσίπρα να μην πηγαίνει πλέον στο Μαξίμου, αλλά στην Κουμουνδούρου για να μην…..πάει εκεί ο κ. Λαφαζάνης!!

«Το φάντασμα του Λαφαζάνη πλανάται μέσα του (σ.σ. για τον Τσίπρα) κι εγώ τον καλώ από τώρα να μας πει σε περίπτωση που είμαστε πρώτοι στις εκλογές – αυτό είναι το δικό μας αφήγημα – ο κ. Τσίπρας θα συμπορευτεί μαζί μας;» διερωτήθηκε, ενώ στην ερώτηση αν η ΝΔ θα συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Θα δούμε».

Ο κ. Μεϊμαράκης κατέληξε λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και θα απολογηθεί για το ποιοι τον έβαλαν να τα κάνει αυτά.

Υ.Γ.1. Η απάντηση των ΑΝΕΛ στις προκλητικές δηλώσεις ΜεϊμαράκηΥ.Γ.3. Ρωσία: Κυρίαρχος ο Τσίπρας και μετά τις εκλογές

Υ.Γ.2. Μέρκελ: «Μέρος της λύσης και όχι της κρίσης η παραίτηση Τσίπρα»

Υ.Γ.3. Ρωσία: Κυρίαρχος ο Τσίπρας και μετά τις εκλογές

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here