Κυβερνητική Σιωπή για τους πράκτορες της Άγκυρας.

0
347

Το θέμα θεωρείται άκρως σοβαρό, ωστόσο κανείς από το Κυβερνητικό στρατόπεδο δεν το σχολίασε, με τα ερωτήματα, ως εκ τούτου, να συνεχίζουν να πλανώνται αναπάντητα.

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την κυβέρνηση όσον αφορά τη χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία» σχετικά με τον «Χορό» Τούρκων κατασκόπων εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Σύμφωνα με μια σειρά εγγράφων που παραθέτει η ιστοσελίδα Nordic Monitor, στη χώρα μας λειτουργούν εκτεταμένα δίκτυα Τούρκων, που δρουν ανενόχλητα για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Ταγίπ  Ερντογάν και του καθεστώτος του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα υπάρχει ένα κατασκοπικό δίκτυο, το οποίο μαζεύει στοιχεία για Τούρκους αντικαθεστωτικούς που έχουν καταφύγει στη χώρα μας, αλλά με αυτήν την αφορμή «βλέπει» και «ακούει» τα πάντα!

Μάλιστα γίνεται λόγος για επέκταση των παρακολουθήσεων, της παράνομης συγκέντρωσης πληροφοριών και της «επιτήρησης» δραστηριοτήτων στην Αθήνα τόσο από τη ΜΙΤ όσο και από την τουρκική πρεσβεία σε «μαζική κλίμακα», που παραβιάζει την εθνική κυριαρχία αλλά και τα Εθνικά συμφέροντα της χώρας μας.

Η τετρασέλιδη αναφορά της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα περιλαμβάνει τα ονόματα 69 Τούρκων – συμπεριλαμβανομένων συζύγων και παιδιών – που ζουν στην Ελλάδα και έχει επίσης πληροφορίες για ποινικές διαδικασίες εναντίον τους στην Τουρκία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code