Κυριάκος Βελόπουλος για την Κύπρο: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα απολογηθεί απέναντι στην ιστορία και όχι μόνο για το Εθνικό Έγκλημα που διαπράττει.

0
276

Με αφορμή τα όσα εγκληματικά συμβαίνουν στην Κύπρο, με τις επιθέσεις των Τουρκοκυπρίων κατά μελών της δύναμης του ΟΗΕ στη νεκρή ζώνη, ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «Εθνικό Έγκλημα», αναφερόμενος στην «Εγκατάλειψη της Κύπρου».

Εθνικό Έγκλημα η εγκατάλειψη της Κύπρου από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η αντίδραση της ΝΔ στην επίθεση των Τούρκων εισβολέων εναντίον των μελών της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη.

Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύει πως έχει εγκαταλείψει την Κύπρο στην τύχη της, γεγονός που φυσικά εκμεταλλεύεται ο Ερντογάν ο οποίος συνεχίζει ανενόχλητος τον «Αττίλα 3».

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα απολογηθεί απέναντι στην ιστορία και όχι μόνο για το Εθνικό Έγκλημα που διαπράττει.

Η ΝΔ όχι μόνον έχασε την μοναδική ευκαιρία να ταυτίσει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, με αντίστοιχες κυρώσεις κατά της Τουρκίας η οποία συνεχίζει την Εθνοκάθαρση στην μαρτυρική Μεγαλόνησο, αλλά συνηγόρησε και στην ακύρωση του East Med, εξυπηρετώντας τα Τουρκικά συμφέροντα!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here