Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Εθνικός μας Τζαμπατζής…της Κατερίνας Ακριβοπούλου.

0
323

Ιδιωτικοποίησε το κράτος, εκχώρησε την διακυβέρνηση στα λόμπι και στα καρτέλ, υπεξαιρεί και τα τελευταία υπολείμματα του Δημοσίου πλούτου-με το αζημίωτο βεβαίως-εξαγόρασε ότι εξαγοράζεται, έχει κηρύξει τον πόλεμο στην ζωή των άλλων.

Έχει πλουτίσει και εξακολουθεί να πλουτίζει ασυστόλως Δημοσία δαπάνη. Ζει και βασιλεύει παρασιτικά λεηλατώντας ανενδοίαστα την χώρα και τον λαό της, διότι την θεωρεί ιδιοκτησία του.

Καταχράται με κάθε αθέμιτο τρόπο την εξουσία του, παζαρεύει διαρκώς τα συμφέροντα της χώρας με τους πιο ακραίους νεοφιλελεύθερους και ανθελληνικούς κύκλους και έχει καταστήσει την Δημοκρατία ανάπηρη.

Προσφάτως δε ξεπέρασε εαυτόν φλερτάροντας επικίνδυνα με τους βασιλοχουντικούς«πελάτες» του  μέσω Τατοΐου και Καρόλου συνδυάζοντας το τερπνόν της πριγκιπικής του φαντασίωσης μετά του ωφελίμου της μπίζνας.

Ο Εθνικός μας Τζαμπατζής  Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού έκανε τον βίο του κόσμου αβίωτο και τον δικό του πλουσιότερο, ρίχνει γραμμή στο υπηρετικό του προσωπικό να κατηγορεί τους πολίτες ως τζαμπατζήδες, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τους υψηλούς λογαριασμούς. Λογικό! Δεν επιτρέπει σε κανέναν να του στερήσει την αποκλειστικότητα. Είναι κληρονομικό του δικαίωμα.

Μέχρι να ενεργοποιηθεί η Ρήτρα Αναπροσαρμογής της ζωής μας, που θα τον στείλει – πρώτα ο λαός – στα αζήτητα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here