Κωστόπουλος-Μπαλατσινού vs Λιάγκα-Σκορδά; Ιδού η απορία!

0
241

Ευχέλαιο πρέπει να κάνουν στο Mega. Να σας ξεματιάσουμε μήπως; Φεύγει ο ένας, φεύγει ο άλλος…..Ας προσέχατε κύριε Πέτρο μου, ας προσέχατε για να έχετε……

Από τότε που…..μετανάστευσαν οι Σκορδολιαγκαίοι γύρισε άρον-άρον από τις διακοπές η Έλενα Κατραβά και ρίχτηκαν με το αφεντικό Πέτρο Μπούτο εις άγραν αντικαταστατών.

Επειδή το «δίδυμο» και δει που ήσαν ζευγάρι «έπιασε», είπαν να επαναλάβουν το πείραμα. Το αρσενικό βρέθηκε. Ο Πέτρος βρήκε τον….Πέτρο. 

«Να τον βάλουμε μαζί με τη γυναίκα του». «Κωστόπουλος- Μπαλατσινού vs Λιάγκα- Σκορδά» «Ζεύγος εναντίον ζεύγους». Σκληρός ο ανταγωνισμός. Κι έχουν και την προϋπηρεσία υπέρ τους οι Σκορδολιαγκαίοι, κι έτοιμους τους συνεργάτες.

Από την άλλη, και για τις δύο εκπομπές τι μπορεί ν αλλάξει δραματικά ώστε να μας αφήσει άφωνους; Τίποτα. Και τα θέματα τετριμμένα είναι πια. Πρωινάδικα, μεσημεριάτικα, μια από τα ίδια. Μια ανακύκλωση η «ΤιΒούλα».

Βέβαια το μόνο που δεν μπορείς να προβλέψεις είναι ποιο δίδυμο θα επικρατήσει, διότι άβυσσος η…..προτίμηση των τηλεθεατών! Κι ο Λάτσιος ως γάτα…..ανέθεσε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τους συνεργάτες τους στο Γιώργο και την Φαίη, ώστε αν δεν πάει κάτι καλά, αυτός να νίψει τας χείρας του.

Μέχρι στιγμής λένε ότι αρχισυντάκτριες στο «Πρωινό» όπως θα είναι ο τίτλος της εκπομπής, θα αναλάβουν η Ελεάνα Τρυφίδου και η Ίνα Ταράντου. Για το Mega δεν ξέρουμε ακόμη, μόνο πως ο Πέτρος κερδίζει το Γιώργο σε εμφάνιση.

Η Τζένη λοιπόν έκανε δοκιμαστικό , αλλά φαίνεται πως δεν απέδωσε. Έτσι θα συμμετέχει μόνο στο πάνελ με δική της στήλη ομορφιάς- μόδας. Έχουμε και λέμε λοιπόν. 

Πως είναι το δημοτικό άσμα «Και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλικαριά;» Ε, αν το παραφράσουμε, ταιριάζει «Και στου Πέτρου την ποδιά (αφού δηλώνει και καλός μάγειρας) σφάζονται καλλονές». Μια γυναίκα βρε παιδιά για τον Πέτρο μας…..Και ποια δεν έχει περάσει από κάστινγκ πια.

Η Ευγενία Μανωλίδου που ζήτησε να πληρωθεί πρώτα τα χρεωστούμενα από το «Μaster Chef», αλλά δεν εισακούστηκε. Η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση , το μοντέλο Ελισάβετ Σπανού, η Ιωάννα Πηλιχού, η ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναΐδα Νέγκα που είπαν πως θεωρείται από τις ελάχιστες που μπορούν να μετριάσουν το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του πρώην εκδότη, αλλά εκείνη αρνήθηκε και καλά έκανε γιατί με τον Πέτρο μάλλον δεν θα είχαν χημεία. Κι ο Πέτρος πρότεινε την εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά βολεϊμπολίστρια Νίνα Έππα.

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει, όλα τα επιτελεία των καναλιών είναι σε θέση μάχης, ετοιμάστηκε και το τρέιλερ της Φαίης και του Γιώργου κι ο Πέτρος Κωστόπουλος επέλεξε να επισκεφτεί την Αμερική.

Λετε να μεταγράψει καμιά κουκλάρα από εκεί; Μήπως πήγε για instant πλαστική- ρεκτιφιέ; ή για shopping στην 5th Avenue, όπως συνήθιζε τέτοια εποχή τον παλιό καλό καιρό; Μπα, ο Πετρής, Υδροχόος και πρωτοπόρος γαρ, προσπαθεί ν ανακαλύψει fresh ideas από αμερικάνικα concept και να τις φέρει στη βαλίτσα του. Μακάρι κι ο τηλεθεατής αυτό να θέλει. Μπούχτισε την επανάληψη.

Τι λεει ο Πέτρος Κωστόπουλος

«Αυτή την πρόταση μου την είχαν ξανακάνει προ διετίας από το Mega όταν η Φαίη και ο Γιώργος ήταν στον ΑΝΤ1, αλλά αρνήθηκα. Τότε ήμουν στα ντουζένια μου να φτιάξω καλά το βραδινό show αλλά και πίστευα ότι δεν ήταν η εποχή, ένα ζευγάρι στην ζωή, να βγει κόντρα σε ένα άλλο ζευγάρι στην ζωή.

Ήταν deja vu. Repetition», λέει σε συνέντευξή του στο διαδίκτυο ο Πέτρος. «Αυτήν την φορά η πρόταση έσκασε εκεί που δεν το περίμενα . Όταν ο Πέτρος Μπούτος μου το ζήτησε, για έναν περίεργο λόγο, χάρηκα πολύ και μετά από μία καλή και σύντομη κουβέντα το αποφάσισα χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Έβλεπα βέβαια την δυσκολία της αντικατάστασης του Λιάγκα και της Φαίης από το μεγάλο κανάλι. Τα παιδιά είχαν συγκροτήσει ένα δομημένο πρωινό που κέρδιζε επί τριετία, είτε είχε αντίπαλο, είτε όχι. Θεωρώ ότι η Φαίη είναι αξιοπρεπής , όμορφη και φιλική παρουσία, ενώ ο Γιώργος είναι γρήγορος έχει χιούμορ σαρκασμό, αυτοσαρκασμό, και καλή συνέντευξη.

Τα νούμερα τους αντάμειψαν. Δεν έχω δει ποτέ ολόκληρο ένα πρωινό και περιέργως αυτό το βρίσκω θετικό. Δεν πάω να κοπιάρω τίποτα. Το πρωί αν μη τι άλλο, είσαι αναγκασμένος να κινηθείς μέσα σε ελεγχόμενη γλώσσα, να είσαι αισιόδοξος, και φιλικός στον τηλεθεατή. Ότι είναι πολύ σημαντικό το πρωινό το κατάλαβα και από τις αντιδράσεις που υπήρξαν όταν ανακοινώθηκε το όνομά μου.

Και εννοώ ότι για πρώτη φορά πήρα τόσα πολλά τηλεφωνήματα από φίλους, σαν να είχα κερδίσει το ΛΟΤΤΟ. Πιστεύω, ότι τα θέματα του πρωινού τα κατέχω. Παρά τις «μοντερνιές» ή τα «lifestyle-ικά» και μαγειρεύω, και παπούτσια γυαλίζω, και τζάμια καθαρίζω και κοκτέιλ κάνω και ξέρω που θα βρεις φρέσκιες φθηνές γαρίδες και τις μοδίστρες που σου ξανακάνουν καινούρια τα παλιά, (επί τέλους Πέτρο μου γύρνα στις ρίζες σου) αν αυτή βέβαια είναι συνταγή για να πετύχεις. 

Εκείνο που δεν ξέρω πώς θα το κάνω, είναι ώστε τα νούμερα, που είναι και το πιο σημαντικό, να είναι αυτά που περιμένει το κανάλι. Για αυτούς δουλεύω και αισθάνομαι υποχρέωση να τους δικαιώσω. Αυτό είναι ένα στοίχημα. Και έχω μάθει ότι όποιος σηκώνει ψηλά τον αμανέ και προβλέπει νίκες και πρωτιές στο τέλος την…..πίνει. Στις δουλειές το σύνθημα είναι: «σκάσε και κολύμπα», το ακολουθώ χρόνια. Και μαθαίνω και γρήγορα, μάλλον».

Ο Γιώργος Λιάγκας πάλι ξέρει ότι ο Πέτρος είναι στη δύση της καριέρας του και δεν τον φοβίζει.

Πέτρος από την αρχή

Ο «θείος» όπως τον αποκαλούσαν στην «Ιμάκο» είναι ένας πρωτοπόρος μπροστά ως Υδροχόος – είπαμε – στις ιδέες του επιχειρηματίας, αλλά και ανασφαλής. Πάντα ήθελε ν ακούει γνώμες των άλλων, και πάντα επηρεαζόταν. Και είναι και αγνός γιατί συχνά εμπιστεύεται ανθρώπους.

Τον Πέτρο either you love him or not. Όπως και νάχει τώρα του δίνεται μια ευκαιρία διαφορετική, είτε με τη Τζενούλα πλάι του, είτε με κάποια άλλη. Θα κολυμπήσει σε πρωινά νερά, θα δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο. Δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα πάντως θα το παλαίψει πολύ. 

Εκείνο που θα έπρεπε να αποφύγει πάντως είναι να πάρει και 2η βραδινή εκπομπή. Τοo overdose σε φθείρει, σε καιει. Τζιζ Πετράκο μου! Εμείς πάντως ευχόμαστε επιτυχία και στις 2 εκπομπές .

ΑΣΧΕΤΟ! Κι αυτό που κάνουν πια τα κανάλια, όλο τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, χρόνια, φτάνει . Δεν υπάρχουν και άλλα μορφωμένα και άφθαρτα άτομα να δοκιμάσουν; Μήπως και οι τωρινοί επιτυχημένοι όταν πρωτοβγήκαν ήξεραν που τους πάνε τα 4; Ας δώσουν βήμα και σε καινούργια πρόσωπα! Any way…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here