Κόλαφος ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά του Μητσοτάκη για τα μαύρα ταμεία και το Πόθεν Έσχες.

0
91

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή το σκανδαλώδες κρυφτό του πρωθυπουργό για το πόθεν έσχες του, αλλά και τη Δήλωση «βόμβα» για το μαύρο χρήμα στα κόμματα, για την οποία η κυβέρνηση τήρησε σιγήν ιχθύος.

«Όσον αφορά τα μαύρα ταμεία των κομμάτων και την σχετική δήλωση του κ. Αποστολάκη, είναι εντυπωσιακό ότι τα κόμματα δεν γνωρίζουν ότι έχουν μαύρο χρήμα. Ένα κόμμα χρεωμένο με 500 εκατ. όπως η ΝΔ πώς έκανε προεκλογική εκστρατεία; Εμείς στην Ελληνική Λύση προτείνουμε να ελεγχθούν από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές όλα τα κόμματα για να βρεθεί το μαύρο χρήμα»…ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μάλιστα, εντύπωση έκανε και η παρέμβαση του στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, όπου αποκάλυψε με έγγραφο ότι ο Χάρης Δούκας είχε δώσει διαφήμιση στην εφημερίδα που λίγες ημέρες αργότερα έκανε πρωτοσέλιδο ζητώντας από τον Ανδρουλάκη να παραιτηθεί!

«Αυτό που με ενόχλησε στην ιστορία του κ. Δούκα του Δημάρχου, είναι ότι αποφάσισε ξαφνικά να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Μα ας δούμε τι κάνει ως Δήμαρχος πρώτα. Πώς να μην διασύρεται ο πολιτικός κόσμος από αυτές τις επιλογές; Γι’ αυτό ο κόσμος απείχε από τις εκλογές.

Γιατί του δίνει αφορμές το πολιτικό σύστημα. Αυτό βολεύει τη ΝΔ, η οποία διέσπασε τα κόμματα, ελέγχει τα ΜΜΕ και έτσι κάνει ό,τι θέλει»…τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταθέσει το «πόθεν έσχες» του.

«Και να κάνουν το ίδιο και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί. Να καταθέσει το «πόθεν έσχες» του πρώτος ο Πρωθυπουργός, που έδωσε τόσα χρήματα στην ψηφιακή διακυβέρνηση και δεν κατάφερε να κάνει μια πλατφόρμα για το «πόθεν έσχες»σημείωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Παρακολουθήστε την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης:

Υ.Γ. Η Κυβέρνηση της Συμφοράς…του Βασίλη Βιλιάρδου.

@velopoulos.k

Ο Κυριάκος Βελόπουλος «ισοπέδωσε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την χυδαία προσωπική επίθεση του τελευταίου σε βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης! «Ο Μητσοτάκης υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να έχει φυλακιστεί», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή την προ ετών εμπλοκή του σημερινού Πρωθυπουργού σε σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων με δήθεν χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων! Δείτε το βίντεο! #Βελοπουλος #Μητσοτάκης #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΛΥΣΗ #ΝΔ

♬ πρωτότυπος ήχος – Velopoulos.K

@velopoulos.k

Γελάστηκαν! Νομίζουν ότι με μονταρισμένα video και μισές αλήθειες μπορούν να χτυπήσουν τον Κυριάκο Βελόπουλο! Υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο! Με την Ελληνική Λύση δεν παίζει κανείς! #Βελοπουλος #ΕλληνικηΛύση #τεμπη #επιστολικη_ψηφος #ελλαδα🇬🇷 #μητσοτακης #νοθεια #νδ

♬ πρωτότυπος ήχος – Velopoulos.K

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here